AEG L8WBC61S, maşină cu uscător şi clasa A

AEG L8WBC61S e un electrocasnic premium de tipul maşină de spălat rufe cu uscător integrat care se adresează unei familii formate din 5-7 persoane. Asta deoarece capacitatea de spălare e de 10kg, iar cea de uscare e de 6kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează duratele de spălare şi uscare. Această tehnologie poartă numele de ProSense.

AEG L8WBC61S

Păreri pro şi contra

Maşina de spălat AEG L8WBC61S având o capacitate foarte mare de 10kg are şi 1600 rotaţii.
Eficienţa energetică e A deoarece are un consum energetic de 6,7 kWh în program standard şi 175 kWh pe an. Sunt nişte valori foarte similare cu ale acestui model LG şi ar trebui menţionat că e vorba despre consum combinat între uscător şi maşina de spălat.
La spălare acest model are un nivel de zgomot de 51 decibeli, iar la uscare are 60. Un pic mai mult e la centrifugare, adică 77 dB.
Partea de uscător are două programe care e un număr mai mic comparativ cu un uscător dedicat.
Dacă aveţi mai puţin de uscat şi spălat atunci puteţi folosi programul OKOPower care spală şi uscă 5kg în 4 ore.
Aparatul poate fi utilizat pentru ţesături delicate deoarece are certificare Woolmark.
Dimensiunile sunt unele ok de 60x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 81kg. Trebuie să ţineţi cont de faptul că e un aparat 2 în 1 care va ajuta să economisim spaţiu.
Vine cu OKOMix care presupune pre-amestecarea separată a detergentului şi balsamului cu apă într-un mod eficient. Astfel, acestea sunt dizolvate atunci când ajung în cuvă.

Brandul AEG e unul german care acum e deţinut de Electrolux. Produsele comercializate de aceştia sunt unele de o calitate foarte bună. Fiabilitatea produsului e una bună prin faptul că are o garanţie de 2 ani extensibilă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa