AEG L8FEC69PS, review model cu ProSense

AEG L8FEC69PS este o mașină de spălat rufe premium de la producătorul AEG-Electrolux. Spre deosebire de alte modele se diferențiază cu capacitatea de spălare peste medie și o eficiență energetică A. În acest fel mașina este potrivită pentru o familie de 4-6 persoane.

Această mașină de spălat rufe vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model foarte avansat tehnologic care are integrat o mulțime de lucruri utile. Din marginea de alături se poate vedea că are un aspect clasic AEG cu panou de comandă mare. 

Păreri pro și contra

Mașina AEG L8FEC69PS e una echipată cu ProSense. Această tehnologie presupunând că aparatul detectează volumul încărcăturii și în funcție de acesta optimizează resursele.
Pentru mai puțin timp dedicat la călcarea rufelor, acest model are tehnologie ProSteam.Acest fel cutele sunt reduse cu până la 30 procente. 
Fiind un model din seria 8000, acest model este echipat cu OkoMix. Această tehnologie ajută la o distribuire uniformă a detergentului și balsamului.
Motorul e unul modern de tip Inverter și ajută la economisirea de resurse. Un astfel de motor e silențios și durabil.
Numărul de programe e 10, iar cel rapid durează 20 minute. Programul rapid e pentru încărcături până la 3 kilograme.
Dacă vă interesează un program zilnic atunci puteți să-l alegeți pe cel de 59 minute numit OkoPower.

Singurul dezavantaj ar fi costul puțin peste medie, dar justificat având în vedere că are capacitate mare și multiple tehnologii utile.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că merită banii dacă doriți ceva avansat tehnologic de la un producător german. Acest model nu e cu nimic mai prejos față de modele de la Miele ori alți producător de top.

Te-ar mai putea interesa