AEG L8FEC68S, mașină de spălat cu funcție Eco Time Saver

Mașina de spălat rufe AEG L8FEC68S e una fiabilă pentru că discutăm de un producător cu experiență îndelungată în acest domeniu. Poate că are un preț ușor cam piperat, dar e vorba de un aparat electrocasnic de care vă veți folosi mulți ani. Performanțele acestui aparat impresionează și aici mă refer la stoarcere pentru că are 1600 RPM, astfel că uscătorul va avea programe ceva mai scurte (dacă prezintă senzori care depistează nivelul de umiditate din rufe). Îmi place cum arată și panoul e control e ușor de folosit chiar dacă aveți multe pe acesta – setări alese, timp rămas și alte setări care se pot face.

Panoul de control vine cu destul de multe informații și care sunt vizibile de la distanță pentru că are un panou digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are dimensiuni destul de reduse, în sensul că adâncimea sa e de 50 cm, astfel că nu va ocupa foarte mult spațiu în baie, dressing sau bucătărie. Poate fi pusă aproape oriunde doar că trebuie să aveți utilitățile necesare pentru ea (alimentare cu apă și scurgere la canalizare). Are niște funcții/tehnologii interesante care trebuie luate în considerare: anti-șifonare, Fuzzy Logic, blocare interfață, ProSense (cântărește rufele), ProSteam (tratament cu abur), Eco TimeSaver și motor fiabil OkoInverter.

Păreri pro și contra

Recomand acest model datorită specificațiilor foarte bune, designului, fiabilității și tehnologiilor avansate. Mașina ține cont de rufele încărcate și ajustează programele de spălare, iar voi trebuie să alegeți doar programul potrivit pentru rufele alese. Acesta se potrivește împreună cu un uscător de la același brand deoarece mașina stoarce foarte bine, iar uscătorul nu va avea prea mult de uscat după cum am menționat mai sus. OkoPower e programul ideal pentru spălare zilnică și are o durată de numai 59 minute (depinde și de cantitatea introdusă).

AEG L8FEC68S excelează la mai toate capitolele și nu e nevoie de mai mult nici măcar pentru o familie numeroase. Bineînțeles, sunt variante pe piață și cu capacitate de 12 kg, doar că acelea sunt greu de mutat și nu pot fi puse în bucătărie (sub blat).

Te-ar mai putea interesa