AEG L85470SL, mașină Slim

AEG L85470SL se adresează celora care vor o mașină de spălat slim cu o eficiență sporită când vine vorba despre consumul de curent. Cuva suportă până în 6,5 kilograme, iar eficiența energetică e A+++. Nici pe partea de centrifugare nu stă rău întrucât are 1400 rotații (eu zic că această viteză e posibilă deoarece cuva e mai mică).
Un aparat precum acesta e destinat în principal celora care vor ceva solid, deci cu o fiabilitate extrem de bună.

Dacă te interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand nemțesc. Știm cu toții că produsele nemțești au o calitate superioară, iar acesta nu face diferență.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații care te-ar interesa în cazul acestui aparat AEG ar fi cuva care suportă 6.5 kilograme, consumul foarte mic de curent (0.81 kwh într-un program standard) și de apă (45l).
Pe partea de programe se laudă cu o sumedenie de programe, program rapid și Fuzzy Logic. Datorită acestei ultime caracteristici eu zic că aparatul face toți banii. Cu aceasta o să ai un consum mic de resurse întrucât aparatul are niște senzori care detectează automat cantitatea de rufe și în funcție de aceasta își adaptează diferiți parametrii așa încât să nu consume prea mult.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, tehnologiile care contribuie la un consum redus de curent și apă (Fuzzy Logic, Inverter etc), brandul și fiabilitatea. Normal că nu trebuie uitat nici faptul că e un aparat ușor de folosit datorită panoului de comandă simplu.
Ca minusuri aș menționa faptul că nu are o capacitate de încărcare mai mare, dar asta e un lucru caracteristic mașinilor slim.

Deci, acest model e unul foarte bun care te poate ajuta să speli eficient o cantitate de până în 6 kilograme jumătate, iar dacă te interesează mai multe detalii atunci clipul de alături te va ajuta în acest sens. Chiar dacă e unul în ungurește cred că e important faptul că vezi mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa