AEG L7FOE48S, atuurile acestui model cu tehnologie ProSense

AEG L7FOE48S e un model de la un producător german, lucru sinonim cu calitatea. Aparatul acesta se va dovedi mai mult decât suficient pentru o familie de 3-4 persoane.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine (dpdv vizual), dar are multă tehnologie utilă integrată.

Motive pro și contra

Mașina de spălat rufe AEG L7FOE48S nu doar vine de la un producător german (care în momentul de față e deținut de numărul doi la nivel mondial – Electrolux), dar are multe lucruri pozitive (atuuri) care ne fac să o cumpărăm. Acestea sunt după cum urmează:
Are integrată tehnologia ProSense care presupune că aparatul cântărește hainele, și în funcție de acest lucru adaptează consumul de resurse.
Motorul e unul de tip inverter, producătorul numindu-l OkoInverter. Precizează că e unul durabil, eficient și performant.
Consumul energetic e unul redus, fiind vorba despre clasa B cu un consum de 54 kWh la 100 spălări.
Are numeroase programe, printre care cel mai rapid e de 20 minute și e pentru o cantitate de 3 kilograme.

Nu e un model smart, în sensul că nu poate fi controlat de pe un telefon. Acesta nu e un dezavantaj, ci mai mult un lucru neutru.

Nu are uscător integrat, iar dacă vreți așa ceva atunci ori vă orientați înspre un model cu uscător (precum aceste modele) ori cumpărați un uscător.

Modelul de față vine ca o recomandare pentru cei interesați de un aparat care să spele eficient cantități mici sau mari de rufe. Costul de achiziție pare mai mare decât la alte modele, dar o să vedeți că vă veți recupera din banii dați pe aparat (prin facturi mai mici la utilități).

Te-ar mai putea interesa