AEG L7FEE68S, mașină cu motor OKOInverter

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos se numește AEG L7FEE68S și e echipat cu noul motor OkoInverter. Acesta are un consum mai redus de energie, de aceea clasa de eficiență energetică e foarte bună – A+++. Aparatul e echipat cu funcții și tehnologii care fac ca țesăturile să fie cu mai puține cute, astfel ca ele să fie călcate mai ușor. Mi se pare a fi destul de compactă pentru performanțele sale – capacitate de 8 kg.

Designul e unul modern și destul de plăcut, iar panoul de control e bine evidențiat (partea neagră). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat cu încărcare frontală au o lățime de 50 cm, înălțimea e și ea aceeași, doar că adâncimea poate fi variabilă. La cea de sus, e acceptabilă pentru că spală mult și stoarce la o capacitate maximă de 1600 RPM.

Clasele de eficiență sunt foarte bune și sunt conforme cu specificațiile sale, astfel că avem A+++ la consumul de energie și A la centrifugare. Nu veți găsi altă mașină de spălat cu centrifugare mai mare decât aceasta. Programele sale sunt vizibile pe acel panou negru, iar afișajul digital e însoțit de butoane touch. Pentru cei care vor rufe uscate, pot alege un uscător clasic ori o mașină cu uscător.

Păreri pro și contra

Plusurile acestui model sunt acele funcții și tehnologii: SoftPlus, Eco TimeSave (se poate ajusta programul în funcție de timpul vostru), ProSense, ProSteam (abur) și motorul OKOInverter. Interfața e simplă și ușor de folosit, mai multe informații utile le veți găsi în manualul său. Veți vedea că are un program rapid cu o durată de numai 20 minute. Dacă vă doriți rezultatele excelente și un aparat electrocasnic care să fie silențios, atunci optați pentru aparatele acestui brand. Bineînțeles, acesta oferă numeroase mașini și dacă vă gândiți la un uscător pentru că nu aveți unde să le uscați, alegeți unul clasic și nu integrat.

AEG L7FEE68S oferă rezultatele excelente și depind de alegerile făcute, dar și de cantitatea de rufe introdusă. Fiecare program are o cantitate de rufe maximă și trebuie respectată, programele se adaptează dacă e vorba de mai puține rufe.

Te-ar mai putea interesa