AEG L7FEC48S, mașină de spălat rufe silențioasă și eficientă

Mașina de spălat rufe AEG L7FEC48S face parte din cea mai recentă generație și se vede după design. Îmi place cum e evidențiat panoul de control (e pe negru), dar și ușa iasă în evidență având un contul argintiu ca acel sertar și butonul central pentru selectarea programului. În rest, aparatul e pe culoarea albă care e și cea mai populară culoare. Dacă veți alege să-l puneți în bucătărie, veți vedea că se asortează foarte bine cu oricare alte aparate.

Fiind un model de top, nu poate fi unul prea accesibil ori compact. Pentru a fi un model Slim trebuie să aibă o adâncime mică (45 cm), iar la varianta de jos adâncimea e de 57 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul din imagine spală până la 8 kg de rufe și unele programe suportă doar o anumită cantitate pentru a obține rezultate optime. Dimensiunile sale sunt satisfăcătoare în sensul că e destul de compactă pentru ce oferă. Dacă ai ocazia să-l achiziționezi la un preț foarte bun, nu ezitați!

Bineînțeles, un uscător de rufe ar fi și el foarte util deoarece vă ajută să uscați rapid orice rufe și ziua următoare puteți purta din nou cămașa preferată.

Păreri pro și contra

Oferă cea mai bună eficiență energetică de pe piață, un motor de ultimă generație cu consum redus, tehnologii avansate – ProSteam (ideal pentru o călcare mai ușoară a cămășilor), ProSense (cântărește automat cantitatea de rufe) și TimeSave (ajustarea programelor în funcție de timpul vostru). Avem și alte dotări interesante dar nu le voi enumera chiar pe toate, ci doar pe cele mai importante – sistem de clătire fără spumă și sistem de echilibrare a încărcăturii. Nu trebuie să uităm că are și o mulțime de programe speciale care îmbunătățesc rezultatele.

Dacă alegeți AEG L7FEC48S veți opta pentru un aparat de calitate că doar e vorba de un brand nemțesc. Capacitatea de stoarcere e una generoasă și variază în funcție de selecțiile ales, puține mașini oferă astfel de performanțe și dotări. Recomand acest brand deoarece e popular la nivel european.

Te-ar mai putea interesa