AEG L7FEC41S, mașină de spălat rufe ProSteam (spălare cu aburi)

Mașina de spălat rufe AEG L7FEC41S e un model din segmentul premium și se poate observa acest lucru doar dacă vă uitați la ea. Are un panou de control digital, finisaje elegante, o ușă ceva mai mare și nu e foarte compactă. În general, modele cu adâncime de 60 cm au incorporate ceva mai multe tehnologii și sunt mai fiabile. Această poate spăla cu aburi datorită tehnologie ProSteam care nu trebuie neglijată atunci când vreți să spălați haine care se șifonează ușor. La final acele haine trebuie puțin călcate și vor fi aproape gata de purtat.

E ceva mai scumpă decât alte modele de la alte branduri, dar nu veți regreta alegerea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu e cea mai compactă soluție oferită dar nu puteți să o mașină de spălat de ultimă generație și să fie Slim. Aceasta a fost creată pentru familiile de 4-5 persoane dar depinde și cum preferați să spălați. Poate că nu prea le sortați deoarece sunt puțin murdare/transpirate și optați pentru un program scurt de 2 ori pe săptămână.

Programele de spălare sunt numeroase și le veți găsi menționate pe panoul de control al acestui aparat. Ecranul digital e destul de generos pentru a oferi mai multe informații, astfel veți ști exact cât va dura programul în funcție de rufele introduse. Puteți bloca interfața dacă credeți să poate umbla cineva la butoane (mă refer copii).

Păreri pro și contra

Sunt incorporate destul de multe tehnologii automate care reduc timpul de spălare și consumul de resurse. Mă refer la următoarele: ProSense (detectează cantitatea de rufe și ajustează durata programului), SoftPlus (consum constant de balsam), motor Inverter și altele. Bineînțeles, e bine să citiți manualul de instrucțiuni despre programele de spălare pentru a respecta încărcătura recomandată de producător.

AEG L7FEC41S poate spăla destul de mult și e ideal pentru orice familie pentru că programele se ajustează chiar dacă introduceți doar 5 kg de rufe. Anumite programe acceptă doar o anumită cantitate de rufe pentru că au nevoie de un tratament special și centrifugarea poate fi diferită (poate influența consumul de energie).

Lasă un comentariu