AEG L7FBE69SA, mașină de spălat cu capacitate de 9 kg

Mașinile de spălat performante au specificații superioare și mă refer la capacitate de spălare și la cea de centrifugare, însă nu trebui neglijate nici tehnologiile folosite. AEG L7FBE69SA e un aparat electrocasnic mare și dimensiunile standard nu sunt depășite chiar dacă spală până la 9 kg de rufe. Cu alte cuvinte, e vorba de un model cu adâncime de 60 cm și înălțimea e aceeași. Puteți alege să o puneți în locul vechiului model sau poate vreți să o aveți în bucătărie sub blat pentru a câștiga spațiu în locuință.

Designul său e unul modern și îl veți vedea la destul de multe modele ale acestui producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu așa caracteristici nu poate fi un model Slim adică cu o adâncime sub 45 cm și oricum nu prea contează dacă îl incorporați parțial. Eficiența e foarte bună pentru acest model și vorbim de clasa energetică A+++ care e cea mai bună de pe piață. Consumul anual de energie e de numai 152 kWh, iar cel de apă e undeva la 10500 litri. Acestea valori depind și de cât de des veți folosi aparatul, că doar nu veți spăla zilnic.

Funcțiile sunt și ele importante și voi enumera câteva dintre ele: extra clătire,tratare pete, Wifi și auto-dozare.

Păreri pro și contra

Față de alte modele, acesta oferă mult mai multe programe de spălare și multe dintre ele sunt speciale. Oferă program pentru articole cu țesături mai sensibile, cum ar fi cel pentru cămăși și dacă doriți să le purtați ziua următoare atunci e necesar un uscător de rufe. Are senzori numii AutoDose care ajustează programele în funcție de programul ales sau cantitatea introdusă, astfel nu se va risipi detergent și nici nu se va forma spumă în exces. CU alte cuvinte, e vorba de un aparat ceva mai bine gândit care oferă rezultate excelente și va fi de folos mulți ani.

E prezent cel mai popular și performant motor de la AEG – OkoInverter. Modelul AEG L7FBE69SA are tehnologii avansate care nu le veți vedea la modelele altor producători: ProSteam+, sistem de echilibrare încărcătură și opțiuni de economisire timp.

Te-ar mai putea interesa