AEG L7BE69SA, maşină clasa A3+ cu motor OKOInverter

Maşina de spălat rufe AEG L7BE69SA e una premium cu un design superb şi o capacitate mare de încărcare. Cele 9kg permit spălarea rufelor a 4-6 persoane cu un consum energetic redus, motiv pentru care are clasa A+++.
DE la început trebuie să vă spun că brandul AEG e unul german, iar din această cauză produsele lor sunt unele foarte calitative.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi vine cu un motor de tip OKOInverter. Acest fel de motor e unul durabil, economic şi cu un nivel de zgomot redus deoarece are control exact al mişcărilor tamburului.
Nu ştiu dacă se poate observam dar panoul de comandă e unul touchscreen.


Păreri pro şi contra

AEG L7BE69SA e o maşină de spălat modernă cu o capacitate mare de 9kg şi viteză de centrifugare de 1600 rotaţii. Trebuie ţinut cont de faptul că aceasta e o viteză maximă de centrifugare.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, mai exact de 60x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea e de 78kg.
În programul standard are un consum de 0,87 kWh, şi pe an are 152 kWh. În felul acesta are clasa A+++.
La mari economii contribuie motorul inverter precum şi funcţia Fuzzy Logic care are rolul de a detecta cantitatea, iar în funcţie de aceasta să adapteze parametrii de funcţionare.
E un aparat smart, fiind dotat cu Wifi aşa încât să poată fin integrat într-un ansamblu smart home.
Printre numeroasele programe are şi program rapid de 20 minute destinat unei cantităţi de până în 3 kg. Are şi program pentru ţesături sensibile din lână sau mătase.
Nu e una aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 51 decibeli la spălare şi 77 la centrifugare.
Vine cu funcţia Auto Dose care presupune o dozare inteligentă a detergentului şi balsamului. În felul acesta se face economie şi se protejează ţesăturile de supradozare.
Pentru mai puţine cute maşina de faţă se foloseşte de abur pentru împrospătarea acestora.

Modelul de faţă e pentru persoanele interesate de ceva fiabil, performant şi cu cu capacitate mare. Nu veţi greşi alegând un astfel de aparat deoarece brandul AEG e comercializat la nivel global.

Te-ar mai putea interesa