AEG L75260TLE1, mașina de spălat inverter

AEG L75260TLE1 e o mașină de spălat verticală cu inverter, lucru care presupune o eficiență sporită pe partea de consum, dar și consum de curent. Pentru a vă demonstra că are un consum foarte mic de curent vă spun că are clasa A+++ de eficiență energetică (având un consum de 0.82 kWh într-un program standard). Aparatul acesta e perfect pentru cineva care nu are prea mult loc la dispoziție pentru a amplasa o mașină de spălat rufe, dimensiunile sale fiind foarte mici – 89 x 40 x 60.

Electrocasnicul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare în condițiile în care aparatul e unul cu o încărcare de 6 kilograme și cu 1200 rotații pe minut. Mai mult, panoul de comandă e unul minimal care e ușor de folosit chiar și de un copil.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Modelul acesta vine cu 1200 rotații care sunt mai mult decât suficiente pentru a spăla eficient, iar capacitatea cuvei de 6 kilograme o să ajute să spălați doar o dată pe zi și nu de mai multe ori.
Pe partea software (dacă putem spune așa) vine cu multe programe, printre care cel mai util (în caz că nu aveți mult de spălat) se va dovedi cel Super Eco 15. Nici caracteristica Fuzzy Logic nu e de lepădat deoarece aparatul o să detecteze automat încărcătura, iar în funcție de aceasta o să ajusteze diferiți parametri aș încât să consume mai puține resurse (apă, curent, timp).

Principalele lucruri care le vei aprecia la acest model sunt consumul A+++ de curent (adică unul foarte mic care e face aparatul cu 32 procente mai eficient în comparație cu modele care au A simplu), că nu face mult zgomot și că e realizat din materiale de calitate.

Dacă stai la bloc ori la casă și din diferite motive nu aveți prea mult loc pentru a amplasa o mașină de spălat, atunci acest model o să vă convină. Tamburul e unul foarte durabil deoarece e realizat din inox, iar cuva e din carboran (un fel de plastic).

Te-ar mai putea interesa