AEG L6FEG49S, mașină de spălat de 9 kg

Mașina de spălat rufe AEG L6FEG49S e una ceva mai scumpă decât restul pentru că e vorba de un brand experimentat și specificațiile sunt foarte bune. Poate spăla până la 9 kg de rufe și poate stoarce cu o capacitate de până la 1400 RPM. Aceste caracteristici diferă de la un model la altul și ține de programul ales, plus că se mai poate personaliza în funcție de gradul de murdărie. Îmi place cum arată și unele părți ale aparatului sunt evidențiate pentru că sunt pe alte culori. Cele mai multe mașini de spălat sunt de culoare albă și dimensiunile diferă în funcție de capacitate, astfel că la aceasta observăm o adâncime de 63 cm.

Panoul de control e bine evidențiat și se află pe margine, pentru că în centru avem pe cel cu programele de spălare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e mare la acest tip de electrocasnic și diferă de la un model la altul. Totuși, la acesta e scăzut pentru că are cea mai bună clasă de eficiență – A+++. E loc de mai bine la fiecare model pentru că nu există aparatul perfect. Mașinile acestui brand vin echipate cu un tambur special care oferă un tratament special pentru țesături, iar acesta poartă denumirea de Pro Tex.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt diversificate și e bine să sortați puțin rufele dacă vreți ca ele să fie spălate excelent și țesătura trebuie protejată. Se pot spăla articole sport, cuverturi, țesături din bumbac și multe altele. E vorba de un aparat premium cu caracteristici tehnice excelente, adică centrifugare e una generoasă, e încăpătoare și silențioase la câteva programe. Cel rapid e foarte util pentru rufe puțin transpirate și chiar ajută mult capacitatea mare pentru că se reduce semnificativ durata de spălare la cantități mici.

E realizat din materiale de calitate și veți vedea diferențele dacă ați avut o variantă de la un brand mai puțin popular. AEG L6FEG49S are un cablu suficient de lung ca să ajungă la cea mai apropiată priză și poate fi instalat chiar sub blat dacă nu aveți alt loc pentru acest tip de aparat.

Te-ar mai putea interesa