AEG L62840L, mașina spălat

Mașina de spălat AEG L62840L e una dintre puținele modele aflate pe piață și spuns asta deoarece sunt destul de puține, însă sunt foarte bune din punct de vedere calitativ. Deci nu veți găsi prea multe alternative la aceasta în special de la același producător. O recomand deoarece vine cu toate dotările necesare și astfel veți obține doar rezultate excelente indiferent de cantitatea de rufe introdusă în ea. Caracteristicile sale generale sunt capacitatea de 6 kilograme, viteza de centrifugare de 1200 RPM și eficiența A+. Eficiența energetică se poate observa cel mai bine în consumul zilnic sau lunar de energie, astfel că are un consum cu mult 20% mai mic decât cele cu eficiență B (sunt destul de rare). Modelul L62840L are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

L62840L e un model cu încărcare orizontală de maxim 6 kilograme și aceasta presupune că puteți spăla și cantități de la 2 la 5 kilograme, fără probleme. Viteza de centrifugare a acestei mașini e de cel mul 1200 RPM și poate fi chiar mai mică în funcție de programul selectat. Clasele de eficiență sunt după cum urmează: eficiență la spălare A, la centrifugare B și energetică A+. Eficiența energetică A+ se poate vedea și în consumul de 1.02 kwh, iar consumul de apă e în jur de 45 de litri. Ca oricare alt model și acesta are un ecran digital cu iluminare LED care vă poate fi de folos atunci când spălați. Programele sunt destul de multe și pot fi selectate cu ajutorul butonului central. Printre acele programe se regăsesc și următoarele: spălare lână, spălare manuală, mix, spălare lână etc.

La capitolele siguranță și funcții, AEG L62840L  are blocare butoane pentru copii, senzor debit, programare întârziată și protecție împotriva inundațiilor. Deci se poate programa să spele de la anumite ore (de exemplu: să spele de dimineață pentru ca apoi să le puneți la uscat). Nivelul de zgomot în timpul spălării e de 54 dB iar în timpul centrifugării e de 76 dB. Putem spune că are destul de multe dotări pentru o mașină de spălat, însă se putea și mai bine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte silențioasă, eficientă, are un design ergonomic, aveți posibilitatea să-i măriți garanția, aveți de ales între o mulțime de programe de spălare etc.

Minusuri: preț cam piperat.

Concluzie

Mașina de spălat AEG L62840L e recomandarea mea de la acest producător însă cu aceste specificații s-ar putea să găsiți modele și mai ieftine (de la concurență).

Te-ar mai putea interesa