AEG FSK93718P, mașină de spălat vase cu WiFi

AEG FSK93718P este una dintre numeroasele modele oferite de acest brand (AEG), doar că aceasta este una mai bine echipată și nu mă refer doar la acea tehnologie WiFi, ci și la multe alte dotări moderne. Lista cu acestea o voi face mai jos și veți vedea că este o mașină de spălat vase mai deosebită, iar prețul pare a fi corect chiar dacă este destul de piperat la prima vedere. Să nu uităm nici că are o clasă energetică D, astfel că aparatul poate fi achiziționat în cadrul programului Rabla. Pentru cei care nu știu, puteți renunța la vechiul aparat, în favoarea unuia nou și se aplică un discount semnificativ (după aplicarea voucherului).

Nu prea avem ce să spunem despre aspectul său exterior deoarece este un model complet incorporabil, pentru care este necesar un mobilier dedicat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă v-ați săturat de mașinile de spălat banale sau de anumiți producători, atunci a sosit momentul să faceți o schimbare. Modelul de sus ar putea reprezenta acea schimbare chiar dacă costă mai mult. sunt multe motive pentru care ar merita aleasă:

  • capacitatea de încărcare este de 15 seturi, adică cea mai bună de pe piață și se datorează coșurilor sale (felul cum sunt organizate). Aparatul nu a crescut în dimensiuni, el având tot 60 cm lățime.
  • consumul de energie este mai mic cu fiecare generație, iar la aceasta este D, adică un consum de 86 kWh la 100 de spălări (luând în calcul și capacitatea mare).
  • funcția de uscare la unele mașini lipsește, dar nu și la aceasta.
  • tehnologie WiFi permite conectarea aparatului la aplicația mobile, pentru un avea un control bun de la distanță.
  • trebuie menționate și dotările speciale: ProClean, AirDry, QuickSelect, Wi-Fi, Spray Zone, motor Inverter, braț pulverizator SatelliteClean, iluminare interioară, Time Beam. Toate acestea sunt foarte importante indiferent de progamul ales și veți vedea că nu le găsiți la alte aparate.

Concluzie

AEG FSK93718P spală mult mia bine și se pot alege diverse opțiuni și programe, chiar dacă panoul de control este restrâns (mașina fiind complet incorporabilă și butoanele sunt pe marginea ușii).

Te-ar mai putea interesa