AEG FSK93717P, mașină de spălat vase foarte performantă

Una dintre cele mai bine echipate mașini de spălat vase este modelul din imaginea de jos AEG FSK93717P. Chiar dacă nu arată cu mult mia special decât restul, specificațiile și dotările sunt mai bune, respectiv mai numeroase. În primul rând trebuie menționat faptul că este un model care se incorporează complet chiar chiar dacă are o capacitate de 15 seturi, aparatul este la fel de mare (lățimea a rămas de 60 cm).

Calitatea diferă de la un brand la altul, iar la AEG vorbim de aparate ceva mai fiabile și se vede și o mai mare atenție la detaliu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Atunci când alegeți o mașină de spălat vase, e foarte important și brandul deoarece vorbim de un aparat care îl folosiți foarte des și probabil că vă doriți să și consume puțin. Varianta de sus are clasă energetică D, deci un consum foarte mic (raportat la 100 de spălări). Cele mai vândute sau accesibile modele au clasa E (F la modele mai vechi).

Fiecare generație de aparate aduce ceva în plus și vedem chiar îmbunătățiri la capitolul dotări: SprayZone (funcție care curăță mai bine vasele), MaxiFlex (interior ajustabil), AirDry (uscare cu aer natural prin deschiderea automată a ușii la final), QuickSelect (meniu ușor de selectat), SatelliteClean (braț pulverizator care mărește performanțele mașinii), iluminare interioară și Time Beam (este proiectat timpul rămas pe podea).

Deci nu este vorba de o mașină de spălat vase oarecare, ci de una care dorește să impresioneze. Cu siguranță este un upgrade cam mare dacă actualul model nu prea avut cu ce să impresioneze și poate că a sosit timpul să alegeți modele și de la alte branduri, în special dacă nu ați fost mulțumit de consum sau rezultate.

Concluzie

AEG FSK93717P costă mai mult dar și oferă destul de multe dotări interesante, plus că aveți și o capacitate de încărcare impresionantă, pentru ca voi să puteți spăla oricât și oricând. Dacă nu v-a plăcut ceva la modelul de sus, atunci poate că AEG FSE83847P vă este mai pe plac.

Te-ar mai putea interesa