Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AEG FSK93707P, maşină cu motor inverter şi clasa A3+

Pentru persoanele interesate de ceva aspectiv şi util recomand aparatul AEG FSK93707P. Acesta e un produs incorporabil de la un brand german, lucru care ne arată că beneficiem de ceva calitativ şi durabil. Un aspect de care trebuie ţinut cont e faptul că acest model vine cu clasa A+++ de eficienţă energetică, lucru care se traduce într-un consum mic de curent de 0,846 kWh per ciclu de spălare.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un electrocasnic complet incorporabil care arată bine din punct de vedere aspectiv. Din poza de alături puteţi observa că panoul de comandă e unul complet mascat în uşă.


Păreri pro şi contra

Modelul AEG FSK93707P e unul cu o capacitate de spălare de 15 seturi, iar în felul acesta putem spăla foarte multe vase.
După cum am menţionat mai sus, acest model e unul care vine cu eficienţă energetică A3+. Acest lucru ne ajută la economisirea de bani, iar în timp ne recuperăm banii daţi pe aparat. La economisirea de curent contribuie şi tehnologia Airdry deoarece uscarea e un proces natural fără consum de curent. Un alt factor care contribuie la economisirea de electricitate e motorul tip Inverter care vine cu garanţie de 10 ani şi economie de curent până la 50% faţă de un motor normal.
Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece anual consumă 3080 litri.
Unele persoane sunt interesate de nivelul de zgomot şi de aceea trebuie să vă spun că acest model are 39 decibeli. E un nivel de zgomot foarte mic care contribuie la o bucătărie liniştită.
Foarte importante sunt şi dimensiunile sale de 818x596x550 ÎxlxA mm. Iar, cablul de alimentare e unul de 1,6 metri.

În opinia mea acest aparat e unul foarte bun pentru acasă, adică uz rezidenţial, iar economiiile de resurse şi timp le veţi vedea pe parcursul utilizării. În câţiva ani veţi recupera parţial sau total investiţia… în funcţie de cât de mult utilizaţi aparatul.
Brandul AEG e unul cu tradiţie, fiind pe piaţă încă din 1918. Acest lucru ne spune că primim un produs calitativ de la un producător nemţesc.