AEG FSB53907Z, mașină de spălat vase incorporabilă de 60 cm

Mașinile de spălat vase pot fi incorporabile sau independente, însă și încărcare poate să difere în funcție de mărime. AEG FSB53907Z este un model cu lățime de 60 cm, astfel că poate fi pusă în locul unei mașini de spălat rufe că doar nu aveți nevoie de nimic în plus. Nu are un design exterior deoarece se integrează în mobilierul din bucătărie și trebuie comandată și o ușă pentru aceasta. Însă cei care se ocupă cu proiectatul mobilierul, știu de ce este nevoie pentru fiecare aparat, doar că unele aparate pot avea dimensiuni diferite.

Este un model popular deoarece are un preț bun pentru ce oferă și să nu uităm că este vorba de un brand care oferă soluții fiabile (durată de funcționare mai mare decât concurența). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Performanțele acestui model sunt chiar destul de bune, adică vorbim de o capacitate de 14 seturi care este satisfăcătoare pentru orice familie. Există pe piață și variante cu capacitate de 16 seturi, dar asta ar presupune un interior organizat mai diferit și coșuri foarte înghesuite. Acelea sunt modele de top și cu prețuri destul de piperate, dar oricum nu cred că veți avea nevoie de un astfel de volum.

Panoul de control este unul modern QuickSelect și după cum se și numește, va fi ușor de folosit. Adică programul va porni numai cu câteva apăsări, iar voi trebuie doar să așteptați. Tot mai multe modele oferă uscare naturală, adică ușa se deschide pentru a permite la interior fluxul de aer natural. Astfel, consumul de energie scade semnificativ și e ca și cum le-ați ține în suportul de la chiuvetă, doar că nu mai sunt vizibile. Deci acest aparat reprezintă un spațiu suplimentar pentru așezarea vaselor, tacâmurilor și diverselor ustensile.

Concluzie

AEG FSB53907Z prezintă și acea tehnologie cu fascicul de lumină pe podea, astfel că trebuie doar să urmăriți culoarea luminii (se face verde când programul ajunge la final). Un model relativ identic cu cel de sus este AEG FSB53927Z, în caz că modelul prezentat nu mai este disponibil.

Te-ar mai putea interesa