AEG FSB53637P, maşină cu GlassHolder

AEG FSB53637P e o maşină de spălat vase modernă de tip incorporabilă. Poate spăla o cantitate mare de vase deoarece suportă maxim 13 seturi. Consumul energetic e minim întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 234 kWh. Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece e de 2940 litri pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul plăcut ca aspect. Incorporabilitatea aparatului e una completă, adică se va integra perfect în mobilier.


Păreri pro şi contra

Dimensiunile acestei maşini sunt de 82x60x55 îxlxa cm, iar pentru dimensiunile exacte recomand să vă uitaţi la schema de instalare.
Nu va deranja acustic deoarece nivelul de zgomot e de 44 decibeli. Se poate vedea că e mult mai silenţioasă decât o maşină de spălat rufe de la acelaşi brand.
Economiile mari de resurse (apă ş curent) se datorează şi faptului că are Sensorlogic. Acest lucru presupune că aparatul detectează automat încărcătura şi reglează consumul de resurse.
Panoul de comandă e pe muchia uşii aşa încât să nu se vadă. Pentru a vedea când e gata spălarea aparatul AEG FSB53637P proiectează o lumină pe podea. Mai exact în timpul spălării are lumină roşie şi când e gata e verde.
Cum e şi în cazul altor modele şi acesta are uscare naturală, adică uşa se deschide 10cm. Această caracteristică poartă numele de AirDry.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, iar motorul are 10 ani pentru că e unul tip inverter.
E un aparat cu o funcţie specială pentru spălatul paharelor deoarece are funcţia GlassHolder care presupune că are SoftGrips şi SoftSpikes pentru fixarea paharelor. Acestea sunt prezente în sertarul inferior. Datorită funcţiei GlassHolder această maşină poartă numele de GlassCare.