AEG FFB73517ZM, câteva motive pt care ai cumpăra mașina

AEG FFB73517ZM e o mașină de spălat vase compactă pentru o familie formată din 3-4 persoane interesată în a spăla o cantitate modică de vase.
De la început trebuie să scriu că e un model premium echipat cu multă tehnologie utilă așa încât spălarea să re realizeze cu un consum mic de resurse și întreținerea să fie ușoară.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german de top.
Din imaginea de alături se poate vedea că are culoare inox și că din această cauză se va încadra perfect în bucătăria dvs.

Motive pro și contra

Mașina AEG FFB73517ZM e una slim din gama MaxiFlex și cu motor inveter. Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar principalele sunt:

  • Că e compact cu dimensiuni de 85x45x62 îxlxa cm.
  • Eficiența energetică a aparatului e una D cu un consum de 67 kWh la 100 spălări.
  • Pentru economisire suplimentară de resurse acest model vine cu senzor care detectează nivelul de murdărie pentru a regla consumul de apă.
    Programul Auto Sense e unul care detectează cantitatea și gradul de murdărie și în felul acesta se economisesc resurse.
  • Sistemul de uscare se folosește de aer natural, acest lucru purtând numele de AirDry și ajută la economisirea de curent.
  • Are un sertar numit MaxFlex, iar pe acesta puteți să-l folosiți pentru a spăla ustensile.

Per ansamblu, acest model se va dovedi perfect pentru acele persoane care vor un model avansat tehnologic și ușor de folosit.
Despre AEG trebuie scris că e un producător de top, fondat în 1883 și preluat de Electrolux în 1996. Despre Electrolux ar trebui menționat că e un producător suedez care e numărul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa