AEG FFB53630ZW, maşină 13 seturi cu clasa A+++

AEG FFB53630ZW este o maşină de spălat vase cu o capacitate de 13 seturi (există şi alternativă cu 14 seturi) şi lăţime de 60 centimetri. Nici nu consumă mult curent întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 234 kWh şi în ciclu standard de 0,83 kWh.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu nişte dimensiuni normale de 85x60x62 îxlxa cm.


Păreri pro şi contra

Maşina AEG FFB53630ZW e una modernă cu un nivel de zgomot scăzut de 44 decibeli, motiv pentru care va fi ca invizibilă, chiar dacă nu e incorporabilă.
Programele cu care e dotată maşina sunt 5 la număr şi sunt: economic, 30 minute 60 grade, intensiv 70 grade, auto (autosense 45-70 grade) şi pahare 45 grade,. Un tabel cu acestea e prezent la pagina 31 din manualul de utilizare.
Vine cu AirDry, adică cu o facilitate care îmbunătăţeşte uscarea şi facilitează un consum redus de curent. Aceasta presupune că în faza de uscare se deschide uşa şi rămâne întredeschisă. Facilitatea aceasta poate fi dezactivată, lucru menţionat la pagina 34 din manual.
Pentru o uscare rapidă are XtraDry dar aceasta poate afecta durata programelor şi consumul de resurse.
Pentru a reduce programul cu până la 50 procente există opţiunea TimeSaver care presupune că e mărită presiunea şi temperatura apei.
Este realizat din materiale de calitate, iar motorul e unul durabil fiind vorba despre unul tip inverter cu garanţie de 10 ani.
Aparatul nu e greu de montat, iar reţeaua electrică necesară e una monofazică (220-240V). Cablul e de 1,5 metri aşa încât priza trebuie să fie într-o oarecare vecinătate.
Un astfel de aparat se va dovedi util în gospodăriile moderne întrucât va spăla impecabil vasele şi va face economie de tip şi alte resurse. Într-un local ori pensiune acesta va face minuni deoarece angajaţii nu vor pierde tipul cu spălarea vaselor ori a paharelor.
Despre brandul AEG trebuie scris că e unul german cu produse premium şi alegând ceva de la ei faceţi o alegere inspirată.

Te-ar mai putea interesa