AEG FFB53610ZM, mașină de spălat vase independentă

AEG FFB53610ZM este un model ceva mai ieftin de la acest brand dar care are dotările necesare pentru a vă ușura munca în bucătărie. Evident că în acest preț nu poate avea toate tehnologiile că le vedem pe aparate de două ori mai scumpe. Are un design exterior plăcut pentru că nu vorbim de un model complet incorporabil, exteriorul având un finisaj pe inox și un panou de control cu interfață destul de prietenoasă.

Dacă vă plac aparatele pe inox, adică să se evidențieze mai bine în bucătărie, atunci mașină de mai jos ar putea fi următoarea voastră alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Performanțele sunt foarte bune iar aici mă refer la cele 13 seturi, dar și la rezultatele foarte bune. Nu de fiecare dată mărimea aparatului dictează capacitatea de încărcare, ci mai degrabă felul cum sunt realizate coșurile. Spun asta deoarece există modele și cu capacitate de 15-16 seturi, dar dimensiunile nu diferă mult de cele ale modelului de mai sus.

O recomand deoarece are programe standard, clasa energetică bună (D), motor eficient și fiabil (Inverter), sistem de uscare naturală (AirDry + deschidere automată ușă) și posibilitate de amânare a pornirii programului.

Programele de spălare sunt personalizate deoarece fiecare încărcător este diferită și senzorul de murdărie joacă un rol important în acest sens. Acestea pot fi amânate cu până la 24 de ore astfel că veți fi acasă atunci când programul va ajunge la final sau poate mă interesează doar să puneți vasele la loc.

Aparatul acesta se ocupă și de uscare a lor după cum am menționat și mai sus, iar acea tehnologie o vedem tot mai des pe acest tip de aparat, deoarece nu influențează atât de mult prețul său. Mai precis, ușa este deschisă la final pentru a pătrunde aerul natural din bucătărie.

Concluzie

AEG FFB53610ZM merită aleasă în special că are clase de eficiență atât de bune – D la consumul de energie, respectiv A la condensare. Cu o eficiență similară avem și modelul AEG FEE53610ZM care este puțin diferit ca aspect și dotări.

Te-ar mai putea interesa