AEG FES5396XZM, review model de 14 seturi

AEG FES5396XZM e o mașină de spălat vase din categoria incorporabilelor, însă față de alte modele este un model semi incorporabil. Modelul acesta are o capacitate de 14 seturi, iar  consumul energetic este unul mic deoarece are clasa D a  eficienței energetice.

Aparatul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », Iar pe acești bani primim un model durabil și cu multă tehnologie utilă. Referitor la durabilitate trebui scris că are garanție 5 ani și 10 ani pe motor.
Din imaginea alăturată se poate vedea pe panoul de comandă e unul vizibil, motiv pentru care este considerată o mașină de spălat semi incorporabilă.

Păreri pro și contra

Modelul AEG FES5396XZM e unul deosebit de eficient energetic, la acest lucru contribuind și uscarea cu tehnologie AirDry. Acest lucru presupune ca la final de spălare ușa se deschide puțin pentru a lăsa să pătrundă aer natural. 
Consumul energetic la 100 de spălări e de 85 kWh.
Dacă aveți vase de mai multe zile atunci puteți folosi funcția Extra Hygiene care încălzește apa la 65 de grade așa încât să vă ajute să aveți vase mai curate dar și igienizate.
La o spălare foarte bună a vaselor contribuie și brațul de pulverizare SatelliteClean. Această caracteristică o întâlnim la mașinile AEG cât și la cele Electrolux. Asta deoarece AEG aparține de Electrolux.

Singurul dezavantaj al acestui model ar fi că nu are facilitate smart (de a fi controlat de pe un telefon mobil).

Per ansamblu, recomand această mașină celora interesați de ceva premium de la un producător de top. Mai exact trebuie scris că AEG e un brand german care aparține de suedezi ide la Electrolux. Cel din urmă fiind pe locul 2 la nivel mondial la producția de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa