AEG FEE72706PM, păreri mașină semi-incorporabilă

Mașina AEG FEE72706PM reprezintă o soluție foarte bună pentru acele persoane interesate în a spăla cantități foarte mari de vase cu un aparat economic și incorporabil. Referitor la incorporabilitate trebuie precizat că acest model eu unul parțial incorporabil sau semi incorporabil cum o zic alții.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar pe aceeași bani primim un aparat cu o eficiență energetică superioară și cu o capacitate de spălare peste medie. Ar trebui să precizez că nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 82 x 60 x 58 (îxlxa cm).

Aparatul ne oferă mai multe avantaje, iar în rândurile care urmează am să încerc să le enumăr și descriu pe cele mai importante.
Eficiența energetică este E cu un consum de 96 kWh la 100 spălări. Lucrul acesta este obținut prin faptul că are un motor inverter și că uscarea se realizează cu aer natural. Acest ultim lucru fiind numit Air Dry și presupune că la sfârșitul ciclului de spălare ușa se deschide pentru a favoriza uscarea naturală.
Vine cu o garanție standard de 2 ani care prin intermediul confort Max poate fi mărită la cinci ani pe gratis, însă trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Motorul este unul Inverter, după cum am scris anterior, iar din această cauză are o garanție standard de 10 ani.

Printre dezavantajele unui astfel de mașini de spălat ar fi costul de achiziție peste medie și că nu are wireless. Primul lucru este justificat de faptul că producătorul este unul german, iar aparatul e unul premium. Al doilea lucru care poate că deranjează ar fi că nu are wireless, dar acest lucru nu mi se pare unul important.

Concluzia mea referitoare la mașina de spălat vase AEG FEE72706PM e că merită investiția dacă doriți ceva de la un producător de top, eficient energetic și capabil să spele multe vase.
Dacă vi se pare că modelul acesta vă depășește bugetul atunci puteți alege modelul FEE53610ZM care e mei ieftin deoarece poate spăla doar 13 seturi.

Te-ar mai putea interesa