AEG FEE62700PM, maşină semi-incorporabilă clasa A++

O maşină de spălat vase cu o capacitate mare de 15 seturi e această AEG FEE62700PM. Vine de la un brand german şi va economisi multe resurse întrucât are clasa A++ de eficienţă energetică.
Economia de curent se datorează motorului tip inverter, că are funcţie încărcare la jumătate, caracteristicii Sensorlogic şi faptului că în procesul de uscare se foloseşte de tehnologia Airdry.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv funcţional şi aspectiv.


Păreri pro şi contra

AEG FEE62700PM e o maşină de spălat vase tip semi-incorporabilă cu un panou de comandă semi-integrat.
Aspectiv se prezintă bine venind cu un design inox şi materiale de calitate.
Are 6 programe printre care aş aminti clătire, economic, intensiv şi rapid.
Consumul energetic e de 0,95 kWh per ciclu, iar de apă e de 10,2 litri… tot per ciclu. În felul acesta pe an avem un consum mediu de 270 kWh şi 3080 litri. În felul acesta aparatului îi corespunde clasa A++ de eficienţă energetică.
Nu e un aparat slim, dimesniunile sale fiind de 81x59x57 îxlxa cm, iar dacă vreţi să ştiţi dimensiunile exacte atunci vă recomand să citiţi munalul de utilizare.
Face parte din gama SatelluteClean care presupune existenţa unui braţ satelit care asigură o spălare mai bună în toate colţurile maşinii.
Garanţia standard e de 2 ani, iar motorul Inverter are o garanţie de 10 ani.
În introducere scriam că are Airdry. Acest lucru presupune că în procesul de uscare se deschide (10cm) uşa aparatului aşa încât să intre aer natural. În felul acesta se economiseşte curent şi se obţin rezultate mai bune.
Despre Sensorlogic trebuie spus că e ceva similar Fuzzy Logic, adică aparatul are senzori care detectează nivelul încărcăturii şi în funcţie de asta adaptează consumul de apă şi curent.
De asemenea are şi senzor de apă care detectează gradul de murdărie de pe vase şi în felul acesta e reglat consumul de apă.

De final pot spune că acest model se adresează persoanelor intresate de ceva simplu ca utilizare, dar care să poată spăla mult cu un consum redus de resurse.

Te-ar mai putea interesa