AEG Domino Teppan Yaki HC452601EB, plită cu inducție de ultimă generație

Una dintre cele mai avansate plite electrice de pe piață e acea de jos și se numește AEG HC452601EB, iar aceasta se potrivește doar alături de aparate de la același brand. Are un finisaj argintiu și nu sunt multe plite atât de elegante, iar aceasta s-ar putea să vă intereseze pentru că oferă exact ce aveți nevoie. Din numele său reiese că puteți găti Teppan Yaki și aveți un modul special în acest sens, de aceea are și acele forme pe lateral care să colecteze lichidul.

Aceasta arată ceva mai mai diferit decât majoritate plitelor de pe piață, iar lățimea ei e mai mică pentru că avem doar două zone de gătit, pe care puteți pune orice vas. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat incorporabil se folosește de o tehnologie destul de avansată de încălzire care o găsim pe tot mai multe plite și oferă cele mai multe avantaje, doar că le aveți la un preț ușor piperat. Randamentul e mult peste cel oferit de alimentarea cu gaz, aveți panou de control touch care poate fi acționat cu o singură mână.

Aceasta se oprește automat dacă nu o mai folosiți astfel se pot evita accidente și se economisește energie. Cablul său nu e foarte lung, de aceea ar fi bine să aveți priza în apropiere.

Păreri pro și contra

Poate că nu are multe zone, însă nu va ocupa mult spațiu și e destul loc pentru vase pe ea, nu ca și în cazul plitelor clasice cu lățime de 30 cm. Lățimea acestei plite e mai mare și temperatura poate fi aleasă prin glisare și funcțiile sunt bine evidențiate cu ajutorul pictogramelor. Această interfață prietenoasă poate fi blocată ca să nu o apăsați accidental. E echipat cu indicator pentru căldură reziduală pentru a prevenii accidentele și e recomandat să folosiți ustensile din lemn pentru că e vorba de inducție.

AEG Domino Teppan Yaki HC452601EB se adresează anumitor utilizatori, dar puteți găti orice preparat pe le și nu trebuie să fie neapărat asiatic. Puterea totală plitei e destul e mare și variază în funcție de treapta aleasă, nu toate plitele oferă 15 trepte de încălzire.

Te-ar mai putea interesa