AEG CKB56480BW, aragaz mixt multifuncțional

Aragazul AEG CKB56480BW este unul modern care poate v-ar plăcea deoarece oferă alimentare mixtă, adică are o plită pe gaz și un cuptor electric. Mulți preferă acest tip de aragaz deoarece cuptorul multifuncțional este mult peste cel clasic și se vede după programe/funcții. Poate că aspectiv nu sunt mari diferențe, materialele sunt mai de calitate, iar cuptorul este destul de dotat. Poate că nu are un preț foarte competitiv, însă brandul joacă și el un rol important atunci când vă doriți un produs de calitate.

Imaginea de jos este cu acest aragaz, iar plita are un capac din sticlă care nu iasă mult în evidență. Acesta arată mult mai bine decât cel din metal și poate că și voi îl veți aprecia mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are două tipuri de alimentări – gaz și electric, iar mulți dintre voi preferați plita pe gaz pentru că mâncarea are un altfel de gust. Arzătorul cel mai mare are o putere de 3000 W și se datorează mărimii sale (nu are inel de ardere suplimentar. Cuptorul trebuie să fie electric pentru că încălzește mult mai bine și dotările sunt excelente. Funcțiile sale de gătire sunt diversificate și sunt combinații ale diverselor dotări (grill, încălzire superioară/inferioară, ventilare).

Păreri pro și contra

Este un aragaz cu tehnologie AirFry, adică puteți prăji preparate fără a mai folosi ulei și este inclusă tavă specială în acest sens. O altă funcție utilă este PlusSteam, care o puteți folosi pentru a obține o crustă crocantă sau pentru a conserva mai bine alimentele. Îmi place că are un cuptor multifuncțional și puteți găti diverse cu el, iar ventilatorul nu lipsește pentru că acesta distribuie uniform căldura. Singurul minus ar fi prețul deoarece sunt aragazuri similare de la alte branduri cu prețuri ceva mai mici.

AEG CKB56480BW este un model cu lățime mică motiv pentru care nu ocupă mult spațiu, iar arzătoarele plitei nu au un spațiu foarte generos între. Este mult diferit de un aragaz clasic și se vede la materialele folosite, dar și după finisaje. Acesta este mult mai accesibil decât unul complet electric sau cu finisaj pe inox.

Te-ar mai putea interesa