Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AEG CCB56401BW, aragaz electric cu plită vitroceramică

Aragazul AEG CCB56401BW e unul cu alimentare pe curent electric (monofazic 230V) şi se evidenţiază cu plita vitroceramică. E un aparat complet electric, iar din această cauză scăpaţi de grija buteliilor ori a pericolelor asociate gazului. Un astfel de aparat e recomandat în defavoarea unuia pe gaz deoarece are mai multe funcţii, coace uniform şi mâncarea e mai sănătoasă (nu au loc arderi de gaze).

Acest AEG are un preţ bun Vezi prețul special de azi, şi pe aceşti bani primim un aparat de top din toate punctele de vedere. Aspectul e unul plăcut şi minimal în acelaşi timp. Acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Modelul AEG CCB56401BW e un aragaz de tip SteamBake care are în plus funcţia PlusSteam care adaugă abur în procesul de gătire. În acest fel aluatul va avea o curtă gustoasă, iar miezul va rămâne moale şi fraged.
Scriam în introducere că gătitul va fi uniform, iar acest lucru se datorează sistemului Hot Air care e unul cu convecţie. Aerul fierbinte e unul care va circula uniform în interiorul cavităţii. Are şi ventilator care ajută în acest sens.
Plita nu doar e vitroceramică, ci e şi uşor de curăţat. De asemenea aceasta e una dotată cu o zonă multifuncţională pentru vase specializate.
Printre multiplele funcţii acest aparat are funcţie pentru deshidratare. Aceasta e una utilă pentru cazul în care vreţi să puneţi la păstrat diverse fructe.
Aparatul are o garanţie standard de 2 ani, însă aceasta poate fi extinsă la 3 sau 4 ani pe bani puţini.
Dacă vreţi să comparaţi plita cu una pe gaz atunci trebuie ştiut că acesta aparat are zone de gătit cu puteri de 2kW, 1,2kW şi 1,7kW.

Despre brandul AEG trebuie să ştiţi că e unul german, iar fiabilitatea e una foarte bună. Se poate spune că vorbim despre un brand premium… dovadă fiind şi multitudinea de caracteristici utile.
Achiziţionând acest aparat aveţi garanţia că aţi cumpărat ceva de calitate.
Aparatul are nişte dimensiuni normale, iar din această cauză nu necesită un spaţiu special. Vorbim despre nişte dimensiuni 85x50x60 ÎxLxA cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu