AEG BES351110M, cuptor incorporabil cu clasa A și SteamBake

AEG BES351110M e un cuptor de generație nouă pentru acele persoane care doresc un aparat încorporabil cu care să-și amenajeze o bucătărie ca la carte.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare inox pentru că materialul din care e realizat e inox. Ceva interesant e faptul că e o culoare pe care nu se vede amprenta deoarece e inox antiamprentă.
Se poate observa că are un ecran mare

Motive pro și contra

Modelul AEG BES351110M e unul care se evidențiază prin mai multe lucruri pozitive, nu doar prin aspectul plăcut. Aceste lucruri sunt după cum urmează:

  • Garanția e una de 5 ani, dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
  • Eficiența energetică e A, aparatul având un consum de 0,99 kWh. Trebuie știut că e vorba despre vechea clasă de eficiență energetică.
  • Are mai multe funcții (nouă) printre care dezghețare, diferite tipuri de gătire cu ventilație.
  • Pentru crustă crocantă vine cu un buton inscripționat Plus Steam care ajută la gătire cu abur.
  • Panoul de comandă e unul modern, fiind vorba despre unul de tip electronic.
  • Din păcate nu are rotisor, dar în schimb are grill. Acesta din urmă vă va ajuta să preparați anumite produse atunci când afară nu e vreme potrivită pentru grătar.
  • Din păcate nu e un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.

Per ansamblu, acest model e unul care se remarcă prin multe lucruri pozitive și merită achiziționat.
Producătorul german AEG e unul de top, fiind deținut în modelul de față de cei de la Electrolux. Aceștia din urmă sunt suedezi și se află pe locul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa