AEG BE5013421M, model multifuncțional 74l

AEG BE5013421M e un electrocasnic foarte bun în cazul în care te interesează un model multifuncțional cu o capacitate mare (74 litri). Despre brand trebuie spus că e deținut de Electrolux, motiv pentru care împart același logo. Datorită facilităților oferite și a volumului mare, acest aparat e unul foarte bun pentru cei interesați să-și facă o bucătărie ca la carte acasă ori într-un restaurant. Deci, aparatul poate fi utilizat în scopuri casnice, dar și profesionale.

Costul de achiziție reflectă capabilitățile aparatului, iar noi vorbim despre un preț bun Vezi prețul special de azi ». (Până pe 31 dec 2014 ai 5 ani garanție aici.)
Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată, iar din aceasta puteți vedea că are un control electronic și un afișaj de tip LCD (afișajul e unul de tip OptiSlight pentru date instantanee și un control sporit).

Aparatul
Aparatul

Specificații care trebuie precizate la modelul acesta sunt capacitatea de 74 litri a cuptorului, că are o clasă de eficiență energetică A++ (foarte bună) și ventilator.
Alte modele nu vin cu cablu de alimentare, dar acesta are unul inclus cu o lungime de 1,5 metri.
O funcție mai specială e cea de grill, iar reglarea electronică a temperaturii e un alt lucru interesant.

Plusurile achiziționării unui aparat precum acesta ar fi că arată bine, că pregătește mâncare sănătoasă (spre deosebire de modelele pe gaz acesta nu arde nimic și de aceea nu va exista acea ardere de gaze care e dăunătoare într-o oarecare măsură) și că vine de la un brand ok.
Contra achiziționării unui astfel de aparat ar fi că nu are rotisor, dar nu-i o lipsă prea mare.

Deci, dacă te interesează un cuptor bun atunci acesta ar fi excelent. Un alt lucru pe care nu l-am precizat e că vine cu Isofront Plus, adică cu un strat care face ca ușa să fie rece la atingere, căldura fiind păstrată în interiorul cuptorului.
AEG BE 5013421-M e un cuptor foarte bun, iar aspectul său poate fi văzut din clipul de alături. Preview-ul e excelent, chiar dacă nu-i în română.

Te-ar mai putea interesa