AEG ABB682F1AF, congelator de la un producător de top

Nu toate congelatoarele sunt la fel, unele oferă performanțe diferite, altele oferă o capacitate diferită, dar mai sunt și cele care excelează la capitolul calitate. Aici vorbim de produse oferite de branduri de top, iar  AEG ABB682F1AF este unul dintre ele. Poate că nu oferă cel mai mare volum din acest buget, dar trebuie remarcat că nu este precum un congelator clasic, adică necesită incorporare. Aveți nevoie de un buget mult mai mare atunci când vă doriți doar aparate incorporabile.

Interiorul este diferit la fiecare model și la acesta vedem patru compartimente pentru mai multe tipuri de alimente și pachete mai mic/mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă este incorporabil, un volum de 95 litri nu este chiar de neglijat. Evident că are o singură ușă, care se deschide spre dreapta după cum se vede din imagine. Pentru incorporare aveți nevoie de dimensiunile sale: adâncime 55 cm, înălțime de 82 cm și lățime de 60 cm. Cu alte cuvinte, puteți face un corp special sau poate fi pus sub blat pentru că înălțimea corespunde. Cablul de alimentare este suficient de lung ca să-l puteți scoate cu ușurință și să-l conectați la o priză din apropiere.

Păreri pro și contra

Este perfect dacă aveți o bucătărie mică, însă vreți să o echipați cu cele mai bune aparate de pe piață. Controlul electronic poate fi folosit cu ușurință și are o interfață destul de intuitivă. Acesta vine și cu două funcții mai speciale care merită menționate: semnal audio ușă deschisă și temperatură audio ușă deschisă. Clasa de eficiență energetică F nu este cea mai grozavă pentru acest tip de parat, însă este mult mai bună decât cea a vechilor modele.

Modelul prezentat sus numit AEG ABB682F1AF oferă specificații satisfăcătoare însă poate că unii dintre voi aveți așteptări mai în acest acest preț. Poate că nu ați observat, dar oferă cea mai bună capacitate de congelare pentru dimensiunile sale – 17 kg pe zi. Cele mai multe modele oferă o capacitate cam pe jumătate. Chiar și autonomia fără curent impresionează pentru că vorbim de o valoare foarte mare – 20 ore.

Te-ar mai putea interesa