Adaptor 3G pentru tabletele Allview

Tabletele Allview sunt foarte populare deoarece sunt ieftine şi bune, însă există modele care nu vin cu modem 3G incorporat şi de aceea ar fi bine să-ţi achiziţionezi un adaptor 3G pentru tabletele Allview. Acesta nu e deloc scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu arată rău fiind negru şi mic, iar conform producătorului funcţionează pe o multitudine de sisteme de operare (chiar şi cu Windows 2000) dacă o să doriţi să-l conectaţi vreo dată la un desktop ori laptop.

Poze

Aspectul aparatului (e un dongle) nu e unul neobişnuit deoarece arat ca majoritatea adaptoarelor de tip 3G şi dacă aveţi un adaptor wireless atunci o să vedeţi că şi cu acestea se aseamănă destul de mult.

Aşa arată aparatul

Specificaţii tehnice

Acest adaptor e compatibil cu cu o multitudine de tablete AllDro cum ar fi Speed (în reţele Orange, Vodafone, Cosmote şi Digi), 2 Speed (toate reţelele amintite anterior, mai puţin Cosmote), 4GB (doar Digi) Digi şi 2 (Orange, Vodafone şi Digi). Are slot micorSD şi astfel poate fi folosit pentru citirea cardurilor, însă nu ştiu dacă vă va fi de folos la ceva această funcţioanlitate de card reader.

Păreri pro şi contra

Nu costă mult şi cred că este esenţial pentru o persoană care vrea să fie conectată la Internet în orice locaţie. Din păcate există limitări cu privire al operatorii de 3G şi nu ştiu exact de ce (pe anumite modele sunt suportaţi anumiţi operatori, iar pe altele doar câte unul-doi).

Concluzie

În cazul în care deţii o tabletă Allview şi nu e dotată cu 3G atunci un astfel de dispozitiv îi poate oferi 3G-ul de care ai nevoie. Există limitări pentru unele reţele, dar nu cred că e un impediment deoarece tarifele sunt asemănătoare tuturor operatorilor.

(Unii operatori dau gratis cartele 3G şi printre aceştia se numără Digi/RDS, însă pentru a primi gratis un stick cu cartelă de la ai trebuie să îndeplineşti câteva condiţii printre care ar fi un abonament la Internet mai scump.)

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Adaptor 3G pentru tabletele Allview”

  1. Prietene, nu merge cu cartela de la RDS. Nu mai face reclamă gratuită dacă nu ai testat o cartela Digi de la RDS, pe tableta Alldro speed 2, cu mama lui de 3g. Dacă ai cumva o formulă magică sau știi ceva de la producător, dă un răspuns pe mail.

  2. salut Nasule daca imi iau si eu acest adaptor 3g il pot folosi la 3q q-pad rc0805b? adica daca e compatibil. multumesc

Comentariile sunt închise.