Adaptor 3G pentru Archos G9

Îţi recomand un adaptor 3G pentru Archos G9 în cazul în care ţi-ai cumpărat o tabletă nouă de tip Archos 8 G9 sau Archos 10.1 G9. În mod normal aceste tablete nu au modem 3G integrat şi de aceea există varianta modemului extern sub această formă.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi nu e prea mare având în vedere că îţi oferă libertate când vine vorba de accesul la Internet şi astfel te poţi conecta la Internet chiar şi din pădure… dacă e semnal.

O să te încânte vestea că stick-ul poate fi utilizat şi cu un laptop sau netbook, iar dacă eşti un utilizator mai experimentat atunci poate îl faci să meargă şi pe alte tablete care au port USB sau mini USB, dar nu bag mâna în foc că acest lucru e posibil.

Poze

Din imaginea de alături puteţi vedea cum arată stick-ul.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Adaptorul 3G pentru Archos G9 e compatibil doar cu 80 G9 şi 101 G9 aşa că va trebui să aveţi grijă să vă uitaţi la tabletă să vedeţi de care e.

Funcţionează în moduri HSUPA (5,7 mega), HSDPA (7,2 mega), UMTS (384 kilo), EDGE (clasa 12, 237 kilo) şi GPRS (tot clasa 12) şi singurul lucru care va trebui să-l faceţi e să băgaţi o cartelă în el, dar să fie una valabilă cu abonament sau cu credit valabil pentru 3G sau una dintre conexiunile suportate.

Nu e greu de folosit şi nici greutatea aparatului nu e mare deoarece are undeva la circa 25 grame.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic, uşor (ca greutate) şi nu e nici greu de folosit. Poate fi folosit pe post de modem şi la un laptop, deci dacă nu aveţi o tabletă de la acest producător puteţi folosi accesoriul şi la un notebook.
Contra: în mod normal stick-ul 3G funcţionează doar cu tabletele specificate, dar poate fi folosit cu un laptop, PC desktop şi alte tablete (folosind adaptoare USB etc).

Concluzie

Acest stick 3G pentru tabletele Archos G9 e unul ieftin şi uşor de instalat, dar dacă nu ştiţi cum se procedează cu instalarea atunci vă invit să urmăriţi tutorialul de alături despre care cred că e un preview reuşit.

P.S.: Acest produs nu e o chinezărie deoarece primiţi garanţie de doi ani şi poate într-un viitor apropiat magazinele care-l comercializează o să ofere o eventuală extindere a garanţiei.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Adaptor 3G pentru Archos G9”

  1. am cautat acest stick pt. tableta archos g9,pe EMAG si nu am gasit.va rog ajutati ma .am o tableta de 1 an de zile si nu pot sa o folosesc in reteaua RDS din cauza acestui stick
    .caut un raspuns

Comentariile sunt închise.