Acer XB241H, monitor de gaming de 1ms cu 144Hz

Monitoarele de gaming au design specific, astfel că le observați destul de ușor. Acer XB241H e unul dintre aceste tipuri de monitoare și e o variantă de 24 de inci, deci nu e cea mai mare și nici nu e foarte scumpe pentru ce oferă. Acesta oferă o experiență interesantă datorită timpului de răspuns foarte mic, refresh-ului și Predator EyeProtect. Ecranul poate fi rotit pentru a putea viziona conținutul în modul portret, deoarece e prezent un stand special cu pivot. Bineînțeles, sunt prezente numeroase tehnologii care funcționează împreună cu o placă video corespunzătoare – NVIDIA.

Arată foarte bine și se poate conecta la orice desktop/consolă deoarece are intrări video superioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din numerele său reiese diagonala dar și seria acestui model. Un model de 24 de inci poate fi de ajuns deoarece nu-l veți folosi de la o distanță foarte mare. Pe acesta puteți juca multe ore datorită tehnologiei care vă protejează ochii – Predator EyeProtect. Toate monitoare multimedia și de gaming au nevoie de o tehnologie care să vă protejeze ochii.

Monitoarele de gaming reprezintă segmentul superior, adică nu aveți ce să-i reproșați la capitolul dotări și specificații. Acesta poate fi folosit chiar și ca un monitor de tip business. Sunt prezente difuzoare incorporate care nu pot fi foarte performante, dar tot boxele sunt mai bune în special dacă aveți un sistem 5.1.

În general, cei care editează sau proiectează optează pentru versiunile UltraWide, adică cu aspect 21 pe 9 deoarece au spațiu de lucru foarte generos și panou foarte bun pentru unghiuri de vizibilitate largi.

Păreri pro și contra

Orice gamer și-ar dori cel puțin un astfel de model și decât să luați un model mare de 27 de inci, parcă mai interesante sunt 3 modele mai mici. Calitatea imaginii se menține indiferent de conținutul ales și indiferent cum îl priviți.

Acer XB241H e un monitor special pentru o anumită categorie de utilizatori. Unii utilizatori cheltuie această sumă pentru un pachet complet desktop+monitor, dar sunt gamerii înrăiți care au un buget mai mare pentru a juca jocurile favorite la detalii maxime și monitorul e foarte important.

Te-ar mai putea interesa