Acer Veriton VM2610G

Un PC ieftin de tip office și cu software licențiat preinstalat e acest sistem desktop PC Acer Veriton VM2610G care vine cu un procesor Celeron G530, 2GB, 500GB și Windows 7 Professional. Deci are o configurație decentă pentru aplicații Office și chiar și vizionarea de filme HD. E o soluție decentă chiar și pentru companii deoarece prezintă toate caracteristicile necesare: fiabilitate, performață și funcționalitate. Pot spune că e mai accesibil decât modelele de la ceilalți producători. Carcasa e un robustă și vine cu o mulțime de porturi care vor fi de utilitate (8 USBuri). VM2610G are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul său poate fi găsit pe diverse desktopuri office deoarece asigură performanța necesară atunci când folosiți aplicații office. E vorba de un Celeron G530 de 2.4 GHz care e defapt un Dual Core cu un cache de 2MB. Alături de acesta veți găsi și o placă video integrată Intel. E vorba de HD Graphics care e una dintre cele mai recomandată modele de la ora actuală deoarece redă 720p și are un consum mic. Motiv pentru care o sursă de 300 W e satisfăcătoare chiar și dacă vă gândiți la mici upgradeuri (placa video pe 64 de biți, 4GB RAM sau SSD).

Placa de bază vine cu sunet HD integrat, rețea integrată, slot PCI Express x16, două sloturi PCI Express x1 și un PCI. Multitaskingul e decent având în vedere că are 2GB de RAM la 1333 MHz și nu cred că ar avea rost încă 2GB. Spațiul de stocare e de 500 GB și pe care încap o mulțime de fișiere chiar și de tip media. Carcasa sa e una destul de mare și e dotată cu: DVD RW, o sursă de 300 W, opt porturi USB, mufă de rețea, ieșire audio și port VGA.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Windows 7, configurație satisfăcătoare, mouse+tastatură incluse, carcasă robustă, spațiu destul pe hard și memorie de 1333 MHz.

Minusuri: lipsa cititorului de carduri.

Concluzie

Acer Veriton VM2610G e un desktop care-l recomand iar dacă doriți ceva mai multă performanță, atunci vă recomand unul cu Pentium de la Intel deoarece nu prea aveți ce face cu un Core i3. Chiar dacă-i lipsește cititorul de carduri, nu vă oprește nimeni să vă luați unul și puteți să alegeți chiar și un SSD pentru un timp de acces a datelor mai rapid. Exită și alte desktopuri de la acest producător, doar că acesta mi s-a părut mai accesibil iar pentru cei ce vor licență la Windows 7, acesta e alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa