Acer V5-573G-34018G1Takk, laptop Aspire cu ecran FullHD

Acer V5-573G-34018G1Takk e un laptop multimedia ultraportabil – 2 kg. Nu trebuie să uităm că are un ecran de 15 inci și chiar și o configurație performantă. Eu consider că e vorba de un ultrabook deoarece e și foarte subțire. Nu sunt multe astfel de laptopuri în acest buget și mă refer la cele de la alți producători. Chiar dacă e mic are dotările uzuale iar DVD-ul era inutil cât timp se poate instala Windowsul prin USB. Arată bine în special că are acel touchpad generos, culoare neagră, design slim și altele. Puteți chiar să jucați jocuri pe acesta deoarece are o placă video GT 720M, care nu e cea mai bună din serie dar e ok pentru a vă juca la detalii medii și rezoluție HD.

Are un ecran 1080p, dar voi puteți alege să vizionați filme 720p deoarece sunt mai mici și la un ecran de 15 inci nu prea se observă o diferență prea mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Procesorul Core i3-4010U de 1.7 GHz e unul decent deoarece are un consum redus de energie și performanțe modeste. Nu e cea mai bună alegere pentru gameri, dar e acceptabil pentru cei care vor un model multimedia. Ecranul IPS de 15 inci are o rezoluție FullHD, dar nu e vorba de unul cu tehnologie touch.

Capacitatea memoriei RAM e de 8GB cu posibilitate de upgrade la 12GB, dar nu prea văd rostul, deoarece nu e un laptop special conceput pentru jocuri. Pe partea de stocare are un hard de 1 TB și în puteți schimba cu alt model ori cu un SSD. Dotările sale nu diferă cu mult față de cele ale unui laptop: difuzoare stereo, cameră web, USB 3.0, WiFi, bluetooth, baterie de 4 celule etc.

Chiar dacă bateria e mică, autonomia de lucru poate atinge 6 ore datorită procesorului.

Plusuri: are o greutate redusă, HDMI, poate reda jocuri, ecran cu imagine detaliată, USB 3.0, procesor Haswell etc.
Minusuri: nu prea are.

Acer Aspire V5-573G-34018G1Takk poate fi bun și pentru uz casnic deoarece nu e greu, ocupă puțin spațiu, poate fi la fel de util ca și un desktop. Jos am pus o prezentare a unui model office care mi se pare la fel de bun și unele pot să aibă o culoare diferită (argintiu, gri etc).

Te-ar mai putea interesa