Acer V5-552-10576G50aii, laptop Aspire elegant

Acer V5-552-10576G50aii e un model cu finisaj gri și cu configurație AMD, comparativ cu altele. Laptopul e foarte bun dacă căutați un plus de performanță grafică. Procesorul e unul de ip APU astfel că placa video integrată nu e cea obișnuită ci una Radeon HD 8650G, iar după numele său puteți concluziona cam care ar fi performanțele sale. Îmi place designul metalic al acestei serii iar configurații cu AMD sunt mai accesibile și la fel fel de fiabile ca și cele cu Intel. Ecranul lucios e perfect dacă vreți o luminozitate ridicată și un contrast superior.

Chiar dacă cel de jos e pe culoare șampanie-auriu, ambele arată la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe auriu
Laptopul

Procesorul acestui laptop nu e unul cu consum redus dar e unul cu patru nuclee – A10-5757M cu 2.5 GHz. Placa video poate lucra împreună cu una dedicată dar nu e cazul pentru acest laptop. Ecranul de 15.6 inci are o rezoluție obișnuită – HD, iar tehnologia de iluminare e LED. Restul configurației e următoarea: 4GB RAM și hard de 500GB. Nu e nevoie de upgrade-uri dacă e un laptop office/multimedia. Din punctul meu de vedere e un laptop de tip multimedia datorită procesorului performant și un laptop de tip office e și ceva mai ieftin (cu AMD A4 sau A6).

E oarecum normal că nu e dotat cu DVD dar are: difuzoare, card reader, USBuri suficiente, bluetooth etc. Vă recomand un mouse wireless pentru acesta deoarece are bluetooth și astfel nu va ocupa nici un port USB. Autonomia sa în mod economic nu e așa de mare deoarece procesorul nu e unul cu tehnologie de economisire a energie.Totuși veți beneficia de circa 4 ore și ceva de lucru pe el. Are doar 2 kg care e o greutate destul de redusă pentru un laptop de 15 inci.

Plusuri: placă video integrată performantă, e precum un ultrabook, port USB 3.0, procesor A10 de la AMD etc
Minusuri: nu prea are.

Acer Aspire V5-552-10576G50aii e disponibil pe gri, dar sunt și altele cu alte componente hardware iar culoare poate diferi și ea. L-aș folosi cam pentru orice, mai puțin jocuri. Adică puteți viziona filme pe el, ascultați muzică și să utilizați diverse programe. În clipul de jos puteți viziona un clip cu un laptop similar și care poate fi o alternativă. Și cele cu Intel sunt foarte bune, doar că prețul e ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer V5-552-10576G50aii, laptop Aspire elegant”

  1. In opinia mea acesta e mai bun decat oricare alt model cu Intel si sa va spun de ce. Pai procesorul are grafica integrata si nu oridecare ci Radeon. Acest lucru il face mult mai bun la jocuri in comparatie cu modelele Intel+Nvidia.

Comentariile sunt închise.