Acer V3-531-B964G75Makk, laptop elegant cu Windows 8

Un laptop elegant din seria Aspire V3 e acest Acer V3-531-B964G75Makk care deasemenea oferă și o configurație decentă și sistem de operare Windows 8. Prețul e competitiv din punctul meu de vedere și cred că nu ar avea rost să optați pentru un alt model deoarece mulți producători nu oferă un așa design. Totuși, dacă nu țineți neapărat la sistemul de operare adică îl puteți instala ulterior, puteți alege un laptop multimedia în același preț (cu placă video performantă). Mai există alternativa alegerii unui laptop cu Core i3 și Free DOS, dar alegerea corectă ține de necesitățile voastre.Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa combinația perfectă de culori – negru cu argintiu, dar și finisajele lucioase de la interior și exterior. Personal, prefer laptopurile cu suprafețe mate sau din aluminiu deoarece sunt mai ușor de întreținut.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul nu e unul din generația a 3-a dar și așa nu e nevoie de un așa procesor deoarece acest B960 e un Sandy Bridge performant. Ecranul său măsoară o diagonală de 15.6 inci iar ecranul e unul HD, astfel că imagine e detaliată iar vizionarea filmelor 720p poate fi făcută fără probleme. Spațiul de stocare e unul de 750 GB astfel că aveți destul loc pentru filme ori muzică.

Multitaskingul e mai mult decât satisfăcător deoarece are 4GB RAM, dar șu cu 2GB era bun. Placa video e cea integrată din procesor, iar pentru cei pasionați jocuri le recomand cele cu plăci video AMD ori NVIDIA. Dotările unui astfel de laptop sunt multe dar nu vine cu toate dotările posibile deoarece nu e așa de scump. Mă refer la camera web, difuzoarele stereo, unitatea DVD, card readerul, porturi USB 2.0, HDMIul etc.

Autonomia oferită de acesta e cea obișnuită adică peste 3 ore dar nu depășește 4 ore (dacă îl folosiți pentru diverse). Nu recomand un alt sistem de operare și versiunea de 64 de biți e obligatorie pentru un laptop cu atâta memorie RAM.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: designul elegant, preț atractiv, Windows 8, procesor decent și hard spațios.

Minusuri: nu are bluetooth și porturi USB 3.0.

Concluzie

Acest Acer V3-531-B964G75Makk e o alegere bună pentru cei care nu sunt foarte pretențioși dar și-ar dori totuși un PC portabil și elegant. Pentru cei care călătoresc, le recomand o geantă sau o husă pentru acesta deoarece are carcasa e lucioasă și deci se poate zgâria ușor. Jos am pus o prezentare a unui astfel de model:

Te-ar mai putea interesa