Acer V276HLBMD, monitor de 27 inci

Monitorul LED Acer V276HLBMD e o alegere bună pentru cei care țin la fiabilitate, performanță și nu vor neapărat un monitor de ultimă generație. Având în vedere că are doar DVI, se adresează posesorilor de PC-uri. Chiar și portul VGA mi se pare util însă la un ecran așa de mare, deoarece portul VGA reduce calitatea imaginii la filme. Se poate observa din poza de jos că are un design robust dar și plăcut în același timp. Dacă nu vă place că e prea mare, atunci ar fi bine să alegeți un monitor de 21-24 de inci.

Prețul său mi se pare corect ținând cont de actualele modele de pe piață și care sunt oferite de diverși producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de imagine am observat că are unghiuri de vizibilitate mari – 178 grade, contrast dinamic mare – 10 milioane la 1, iluminare de 200 cd/mp, imagine 1080p și altele.

Nu oferă multe facilități dar e bine că poate fi pus perete deoarece economisiți spațiu și poate că nu vă place suportul său. Are atât DVI cât și VGA, însă portul DVI nu e prezent la orice gadget. De aceea monitoarele cu HDMI par a fi alternative mai ideale dar nu pentru orice. E bine să alegeți exact ce aveți nevoie și nu are sens să dați bani în plus pe ce nu folosiți. Caracteristicile speciale sunt: Comfyview
și Wide View Angle (unghi mare de vizibilitate).

Nu are tuner TV sau boxe deci nu poate fi folosit ca și un televizor, însă există servicii online pentru vizionarea de posturi TV ori tunere TV externe. Deci există alternative și prețurile sunt justificate de dotări, mărite și tehnologii.

Plusuri: are un raport dotări/preț bun, unghiuri de vizibilitate bune, caracteristici speciale interesante etc.
Minusuri: nu are.

Acer V276HLBMD e un model destul de nou dar nu foarte nou, iar dacă nu aveți un brand preferat, puteți alege cu încredere pe acesta. Jos e un clip cu un monitor similar, însă doar ecranul diferă (ca și dimensiune). Chiar dacă ecranul diferă, restul caracteristicilor sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa