Acer V245HLBD

După cum bine știți cele mai achiziționate monitoare LED sunt cele de 21.5 inci deoarece oferă o rezoluție Full HD și sunt ieftine, însă nu oferă o diagonală suficient de mare pentru filme, multitasking și jocuri. De aceea unul de 24 inci cum e Acer V245HLBD deoarece e LED, are timp de răspuns de 5 ms, montare VESA, unghiuri satisfăcătoare, DVI și un design plăcut. Face parte dintr-o serie nouă însă designul e același ca și al predecesoarelor. Se adresează celor care vor un monitor mare dar nu ar dori să cheltuie prea mulți bani pe un monitor. Poate fi folosit și ca televizor cu un tuner TV care poate fi achiziționat anterior, dar aveți nevoie și de boxe deoarece nu are boxe incorporate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Cam așa arată

Specificații tehnice

Displayul e unul LED, astfel că are un consum foarte redus și un contrast dinamic de 10 milioane la 1. Nu trebuie neglijate și restul caracteristicilor sale. Diagonala de 24 inci e bună pentru vizionarea de filme deoarece e identică cu cea oferită de televizoarele de 61 cm. Oricum se adresează celor care vor să-l folosească de la distanțe mici și medii, că doar e un monitor.

Timpul de răspuns are un rol important deoarece asigură i imagine mai fluidă/clară atunci când imaginea se schimbă brusc. În acest caz e de 5 ms și o consider satisfăcătoare pentru jocuri. Cel mia bun timp de răspuns e cel de 2 ms care nu-l găsim pe monitoarele ieftine. Alte caracteristici ale acestui V245HLBD sunt: luminozitatea de 250 cd/mp, unghiurile de 170/160 grade, montare VESA de 100 mm și aspectul lat.

Deci nu oferă multe facilități dar nu vă oprește nimeni să luați ulterior niște boxe, kit de montare sau un tuner tv. Porturile video care le veți găsi la acesta sunt: VGA-ul și DVI-ul. Deci se poate conecta i un laptop sau netbook la acesta în caz că vizionați un serial sau film.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pentru a economisi spațiu pe birou are montare VESA, intrare video DVI, consum de numai 20 W, timp de răspuns bun și claritate oferită de contrastul mare.

Minusuri: o intrare HDMI ar fi fost bună în caz că aveți o consolă acasă.

Concluzie

Acest Acer V245HLBD e o alegere bună în acest buget iar dacă nu vă plac caracteristicile, sunt destule modele cu HDMI, panou mai bun (cu unghiuri de 178 grade) sau cu pivot (dacă doriți să-l rotiți pentru vedere în modul portret). În clipul de jos se poate observa un model asemănător ca design și caracteristici:

Lasă un comentariu