Acer V226HQLABMD, monitor 21,5 inci

Acer V226HQLABMD e un monitor care excelează la multe capitole, mai exact are niște unghiuri de vizualizare foarte bune, nu costă mult și are rezoluție Full HD. Ecranul său e unul de 21,5 inci, iar în cazul în care dorești să-l montezi pe perete atunci acest lucru e posibil grație Vesa 100×100.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun pentru acasă, dar și la birou. Grație boxelor integrate o să faceți și economie de spațiu, că e vorba despre spațiu acasă ori la lucru.

Aparatul
Aparatul

Specificații care trebuie neaparat precizate la acest model ar fi ecranul de 15,6 inci, rezoluția Full HD, multitudinea de porturi, unghiurile de vizibilitate foarte bune (caracteristice unui model IPS) și consumul de curent care e mic (circa 19 W).
Din câte am citit pe internet s-ar părea că panoul e unul VA și astfel se explică de ce are unghiuri de vizibilitate bune. Dezavantajele acestui panou ar fi timpul de răspuns mare… ca la panourile IPS.

Plusurile acestui model ar fi că are un aspect plăcut, că nu consumă mult curent și că-i ușor de montat. Fiabilitatea în cazul acestui model e maximă deoarece are o garanție de 3 ani.
Dezavantaje ale folosirii aparatului acesta ar fi că nu are ecran mai mare și că nu are tuner TV. Dacă îl folosiți pentru lucru atunci diagonala e numai bună, iar dacă vreți să vă uitați la posturi TV atunci acest lucru e posibil prin intermediul unui stream.
Ar mai fi un dezavantaj – timpul de răspuns mare (8 milisecunde) care îl face bun doar pentru editare de documente și eventual filme care nu sunt prea pretențioase.

De final pot numai să recomand acest periferic deoarece are panel de calitate bună și o să-și facă treaba excelent acasă, dar și într-un mediu business. Prețul fără egal va face din acest aparat unul foarte bun pentru firmele la început de drum.
Alături am pus și un preview pentru a vă forma o părere legată de acest model.

Te-ar mai putea interesa