Acer V223HQLBOb

Acer V223HQLBOb e un monitor de firmă care vine la un preț foarte bun și având o fiabilitate ridicată cred că va fi foarte vândut. Această fiabilitate e datorată în principal celo 3 ai de garanție, dar și faptului că e un aparat care corespunde multor standarde de calitate. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi → cred că acest monitor LED Acer V223HQLBOb e un best buy chiar dacă ecranul e de doar 21.5 inci.

Poze

Ecranul său e unul wide, adică lat, de 21,5 inci și din această cauză o să puteți vedea filme la calitate maximă. Culoarea monitorului e neagră și se poate observa că designul e unul robust, dar și sobru în același timp. Nu știu cât de bun este în proiectare deoarece aspectul imaginii e de 16 pe 9, adică imaginea e lată… după cum am mai zis.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Acest Acer V223HQLBOb e numai bun pentru o persoană care vrea să treacă de la LCD la LED, ori de la CRT tot la LED. Nu e deloc mare și nu vă va obosi ochii deoarece corespunde cerințelor CE, dar și TCO 05. Rezoluția sa e numai bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray ori HD deoarece are ecran Full HD. Consumul de curent nu e deloc mare tocmai datorită ledurilor din care e făcut ecranul.

Păreri pro şi contra

Pro: cred că s-ar integra foarte bine într-un mediu office datorită aspectului sobru; garanția poate fi extinsă până la 5 ani; poate fi montat pe un suport; timpul de răspuns e de 5 milisecunde și asta înseamnă că teoretic acest monitor va fi foarte bun pentru gaming, dar pentru jocuri ar fi de recomandat un model cu mai mulți herți.
Contra: are doar port VGA, însă acest lucru înseamnă că o să puteți conecta orice calculator la monitor, chiar dacă e unul vechi.

Concluzie

Dacă vrei un monitor care să te țină atunci acest V223HQLBOb ar fi o variantă foarte bună. Butoanele sunt amplasate în partea dreaptă (stânga monitorului) și din această cauză nu cred că o să ai probleme în utilizarea eficientă a lui. Foarte bine e faptul că aceste butoane nu sunt mascate ca la alte modele și în acest fel și cei vârstnici vor știi de unde să-l seteze.

Lasă un comentariu