Acer V193WLAOBMD

Un monitor foarte rezistent și care oferă o imagine de calitate superioară e acest monitor LED Acer V193WLAOBMD care se mai recomandă prin timpul de răspuns mic și rezoluția HD+. Are DVI și VGA și de aceea o să puteți monta orice tip de calculator la el, iar prețul său e unul deosebit de atractiv. Asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e unul fără egal petnru un monitor cu garanție de 3 ani.

Poze

Se poate vedea că aspectul e unul sobru și nu prea modern, dar pare foarte robust și capabil de a rezista unei eventual căzături de pe birou. Are culoarea neagră și ecranul său e unul de 19 inci care are o rezoluție HD+ de 1440 pe 900 pixeli. Având un timp de răspuns mic de 5 milisecunde se poate vedea că e destul de bun pentru sarcini care au un timp de răspuns mic.

Din față
Lateralul

Specificaţii tehnice

V193WLAOBMD sau V193WL e un monitor de anul trecut care încă mai e în tendințe pentru că are multe dotări. De exemplu vine dotat cu difuzoare, dar are și suport pentru montare pe perete. Nefiind prea mare nu cred că o să fie nevoie să îl montați pe perete deoarece nu va ocupa prea mult loc pe birou. Greutatea sa e una de undeva la 4 kilograme și consumul de curent e unul mic de puțin peste 10W și acest lucru trebuie mulțumit ecranului LED.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic; garanția sa e de 3 ani și poate fi mărită la 5, iar în acest fel sunteți siguri că beneficiați de o fiabilitate maximă; brandul e unu de încredere deoarece face ultrabook-uri, dar și monitoare de o calitate superioară; corespunde mai multor standarde și în acest fel sunteți siguri că nu o s vă strice ochii.
Contra: nu are rezoluție FullHD și nici HDMI. Din păcate nu vine nici cu tuner TV însă acest lucru nu știu cât de util ar fi fost.

Concluzie

Perifericul V193WLAOBMD e unul destul de popular în străinătate și acest lucru se datorează faptului că vine de la Acer și că are un design unic. Pentru a en face mai bine o impresie despre aparat e acest preview de alături. Se poate vedea că e cam pătrat, însă trebuie știut că acest lucru se datorează faptului că boxe integrate deoarece e un monitor wide… în ciuda aparențelor.

Te-ar mai putea interesa