Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer V193HQVBB

Un model ieftin de tip Business de la Acer e acest monitor LCD Acer V193HQVBB care are o diagonală de 19 inci. Din acea diagonală de 19 adică 47 cm doar 18.5 inci e spațiu vizibil. O eventuală alternativă la acesta e Acer S191HQLbd care are cam aceleași dimensiuni și specificații numai că vine și cu DVI. La o asemenea diagonală, acesta re o rezoluție bineînțeles HD+ ca a unui ecran de laptop de 15.6 inci. Îl recomand doar posesorilor de desktopuri deoarece are doar intrare VGA iar rezoluția e una decentă pentru a-l folosi acasă sau la locul de muncă. Cu acesta puteți să vă uitați chiar și la filme HD deoarece are un aspect lat și o rezoluție ideală. După cum observați pentru acest model nu s-a optat pentru un design foarte elegant ci unul simplu mat de culoare neagră. Acest LCD nmit V193HQVBB are un preț bun Vezi prețul special de azi deci un monitor LCD pentru un buget restrâns.

Poze

Stins

Butoane

Specificații tehnice

Are un ecran de tip LCD cu un timp bunde răspuns (5 ms). Vine cu un unghi de vizibilitate de 90 de grade pe orizontală și de 50 de grade pe verticală. Rata de refresh e de 60 Hz. Display-ul poate reproduce circa 16 milioane de culori șia re o luminozitate de 200 cd/mp, un contrast dinamic de 10.000 la 1 și un consum de 20 W.

Acer V193HQVBB e un model fără tuner Tv sau boxe integrate dar vine cu un port VGA pentru a fi conectat la un PC, laptop, netbook sau orice alt gadget cu acesta ieșire. Pe acest Acer V193HQVBB se poate ajusta chiar și unghiul de vizibilitate.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: are un preț destul de accesibil, arată decent și designul dă impresia unui model ceva mai scump, are un timp de răspuns foarte bun, consum mic și meniu ușor de utilizat.

Ca minusuri: luminozitatea putea fi mai mare (250 cd/mp), un DVI a fi fost de folos și se pare că nu poate fi montat e perete.

Concluzie

Acest  Acer V193HQVBB se adresează celor care nu doresc să facă o alegere costisitoare deoarece în fiecare zi apare un model nou iar actualele modele oricum se mai ieftinesc. Deci dacă vreți un ecran ieftin și bun care să-l înlocuiască pe vechiul LCD sau CRT în cel mai rău caz, alegeți V193HQVBB deoarece e destul de nou și performanțele sunt decente pentru acel preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu