Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer V173DBDM

Dacă te interesează un monitor non wide atunci acest monitor LCD Acer V173DBDM ar fi o soluție ideală datorită rezoluției mari de 1280 pe 1024 pixeli. Diagonala ecranului e de 17 inci ș în combinație cu rezoluția, dar și cu timpul de răspuns mic vor afișa imagini foarte clare. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și e foarte clar că nu prea are concurență când vine vorba de monitoare care au ecran care să nu fie lat.

Poze

V173DBDM e un monitor care a apărut pe piață de ceva timp și e util persoanelor din proiectare care au nevoie de o soluție 4 pe 3 ori asemănătoare. Culoarea perifericului e neagră și trebuie știut că reproduce fidel culorile. În partea posterioară are porturile care sunt atât de tip digital cât și analog.

Cutia

Perifericul

Specificaţii tehnice

Acer V173D a apărut undeva la începutul anului 2012 în România, dar în lume e de ceva timp pe piață. Nu ar fi tocmai ideal pentru filme deoarece ecranul e unul oarecum pătrat, iar pentru jocuri cam nici atât. Ecranul e unul de 17 inci și nu consumă mult curent chiar dacă e de tip LCD. Astfel consumă undeva la 10W și corespunde standardelor CE așa încât sunteți siguri că achiziționați ceva testat.

Păreri pro şi contra

Pro: are o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la 4 sau 5 ani; nu costă deloc mult și trebuie spus că cu greu găsești un astfel de monitor; vine atât cu port digital cât și cu port de tip analog și în acest fel se poate monta un calculator nou sau vechi; e dotat cu boxe și în acest fel nu o să fiți incomodați de boxele de pe birou dacă nu aveți neaparată nevoie de ele.
Contra: aspectul imaginii e 4:3 și din această cauză e un monitor neobișnuit și nu tocmai pentru uz casnic. Nu vine nici cu HDMI, însă nu prea e un monitor multimedia, ci mai mult unul office-business.

Concluzie

Dacă ai nevoie de un monitor 4:3 atunci cred că acest V173DBDM ar fi o soluție ideală. Alături găsești o despachetare a produsului și după mie e un preview destul de reușit chiar dacă se încarcă mai greu. Se poate vedea că arată destul de bine și acest lucru poate fi observat pe la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu