≡ Meniu

Acer V173DBDM

Dacă te interesează un monitor non wide atunci acest monitor LCD Acer V173DBDM ar fi o soluție ideală datorită rezoluției mari de 1280 pe 1024 pixeli. Diagonala ecranului e de 17 inci ș în combinație cu rezoluția, dar și cu timpul de răspuns mic vor afișa imagini foarte clare. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și e foarte clar că nu prea are concurență când vine vorba de monitoare care au ecran care să nu fie lat.

Poze

V173DBDM e un monitor care a apărut pe piață de ceva timp și e util persoanelor din proiectare care au nevoie de o soluție 4 pe 3 ori asemănătoare. Culoarea perifericului e neagră și trebuie știut că reproduce fidel culorile. În partea posterioară are porturile care sunt atât de tip digital cât și analog.

Cutia

Perifericul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Acer V173D a apărut undeva la începutul anului 2012 în România, dar în lume e de ceva timp pe piață. Nu ar fi tocmai ideal pentru filme deoarece ecranul e unul oarecum pătrat, iar pentru jocuri cam nici atât. Ecranul e unul de 17 inci și nu consumă mult curent chiar dacă e de tip LCD. Astfel consumă undeva la 10W și corespunde standardelor CE așa încât sunteți siguri că achiziționați ceva testat.

Păreri pro şi contra

Pro: are o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la 4 sau 5 ani; nu costă deloc mult și trebuie spus că cu greu găsești un astfel de monitor; vine atât cu port digital cât și cu port de tip analog și în acest fel se poate monta un calculator nou sau vechi; e dotat cu boxe și în acest fel nu o să fiți incomodați de boxele de pe birou dacă nu aveți neaparată nevoie de ele.
Contra: aspectul imaginii e 4:3 și din această cauză e un monitor neobișnuit și nu tocmai pentru uz casnic. Nu vine nici cu HDMI, însă nu prea e un monitor multimedia, ci mai mult unul office-business.

Concluzie

Dacă ai nevoie de un monitor 4:3 atunci cred că acest V173DBDM ar fi o soluție ideală. Alături găsești o despachetare a produsului și după mie e un preview destul de reușit chiar dacă se încarcă mai greu. Se poate vedea că arată destul de bine și acest lucru poate fi observat pe la final.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu