Acer TravelMate TMB115-M-C8BC, laptop pentru elevi

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC e un laptop de 11 inci recomandat pentru elevi, dar și pentru cei care vor un laptop cu portabilitate ridicată. Vine cu sistem de operare Windows 8.1, iar greutatea sa e de 1,3 kilograme… bateria ținând vreo 6-7 ore.
Dacă ești un fan al Linux atunci poți instala așa ceva pe el, însă trebuie știut că nu are unitate optică DVD și de aceea instalarea va trebuie să fie făcută doar de pe USB. Așa poți instala și Windows 7, dacă-ți palce mai mult 7. Însă, recomandarea mea ar fi să rămâneți cu OS-ul care-i pe el.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care e recomandat să-l folosim în mare parte pentru sarcini office cum ar fi editatul de documente, dar și pentru vizionat filme HD. Pentru filme e foarte bun deoarece are procesor dual core, iar placa video incorporată e una de tip HD care suportă și jocuri, dar mai mult cele browser based.

Notebook-ul
Notebook-ul

Pe partea de specificații acest model de laptop vine cu un procesor Celeron N2830 și cu cip grafic Intel HD. Memoria RAM e de 2GB, iar hardul e unul de 320 de giga. Memoria RAM e suficientă pentru navigat pe web, iar dacă vrei mai mult atunci nu poți pune mai mult deoarece doar atât are.
Ecranul e unul de 11,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar dacă vrei să vezi filme pe el atunci acest lucru e posibil. Filmele 1080p nu vor rula pe el deoarece are doar capabilități HD.

Plusurile acestui model sunt prețul foarte mic, portabilitatea (greutatea e mică, iar bateria ține vreo 7 ore), că vine cu Windows (versiunea 8.1) și aspectul plăcut.
Minusuri ar fi memoria RAM mică de doar 2GB și că procesorul nu e cel mai performant.

Așa de final pot spune despre acest laptop că e o combinație perfectă între notebook și netbook. După cum ziceam la început, e perfect pentru un elev sau pentru cineva cu un buget redus care-i în căutarea unui laptop cu portabilitate mare. Nu pot decât să recomand acest laptop Acer TravelMate B115-M-C8BC, iar alături am pus și un preview la el.

Te-ar mai putea interesa