Acer TravelMate P255-M-29552G50Dnkk, laptop pentru studenți

Laptopul Acer TravelMate P255-M-29552G50Dnkk e o alegere bună pentru elevi și studenți deoarece e ieftin,a re Windows 8.1, configurație bună, ecran de 15 inci și altele. Bineînțeles, nu e vorba de un laptop de ultimă generație (ca și performanțe), e alegerea ideală pentru cei care nu au pretenții mari și îl vor doar pentru navigare web/aplicații. Balamalele sunt ceva mai diferite decât restul și oricum sunt mult mai bune decât la laptopurile vechi. Îmi place cum arată chiar și pe negru, deoarece această culoare e una destul de elegantă.

Prețul său mi se pare destul de bun iar dacă nu vă place că e prea mare, atunci alegeți un laptop de 13 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Celeron 2955U de 1.4 GHz e unul destul de bun deoarece nu consumă mult și are specificații bune. Astfel autonomia poate atinge și 4 ore cu bateria sa de 4 celule. Poate fi folosit și ca un media player portabil, deoarece are un ecran HD, dotări bune și nu e nevoie de periferice. Poate că ar fi bine să aveți încărcătorul cu voi deoarece autonomia poate să scadă mult la redarea de filme.

Pe partea de memorie are: 2GB RAM și un hard de 500GB. Poate că nu are prea multă memorie RAM (se poate înlocui sau se poate pune o plăcuță de 4GB). Camera web e destul de utilă dacă faceți video convorbiri ori vreți să socializați ceva mai bine. Porturi USB sunt suficiente, dar există bluetooth pentru a conecta un mouse sau căști wireless. Are un sistem de operare preinstalat destul de bun – Windows 8.1, care e perfect pentru elevi și studenți (Pro Edu).

Plusuri: autonomie de maxim 4 ore, are dotări bune pentru cât costă, Windows 8.1, are bluetooth, USB 3.0 etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer TravelMate P255-M-29552G50Dnkk e un gadget elegant și funcțional care nu ar trebui neglijat în special la un așa preț. Dacă nu sunteți convinși de cum arată acest laptop ori dacă v-ar plăcea designul său, vă recomand clipul de mai jos. Chiar dacă nu e vorba de același laptop, arată similar cu cel de sus.

Te-ar mai putea interesa