Acer TravelMate P2 TMP259-MG-33MW, laptop cu tastatură iluminată

Laptopul Acer TravelMate P2 TMP259-MG-33MW arată foarte bine și se vede foarte bine din poza de jos, nici nu cred că-i puteți reproșa ceva. Pentru cât costă, eu consider că are un hardware conform și placa video dedicată chiar devine utilă dacă vreți să rulați un joc. Anumite componente devin utile numai dacă rulați anumite aplicații, însă acesta nu a fost creat pentru gaming. Aș putea să spun ca e ideal pentru segmentul office/multimedia și poate chiar business dacă luăm în calcul seria din care face parte.

Nu sunt multe laptopuri care oferă în acest preț o tastatură cu funcție de iluminare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta găsim un procesor foarte popular pentru că e eficient și nu e nevoie de ceva mai scump dacă vă rezumați la aplicații simple. Autonomia e generoasă atunci când laptopul se folosește doar de placa video integrată și se comută automat pe cea dedicată când redați filme sau jocuri. Astfel performanțele sunt mai bune și autonomia va fi maximă, dar se poate comuta și manual dacă doriți.

Cât timp îl veți ține doar în priză, nu cred că vă mai interesează autonomia sau care placă video va fi folosită (cea dedicată poate fi pusă de pe implicit din Nvidia Control Panel). Trebuie să instalați ulterior Windows 10 și va dura puțin dacă folosiți un stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine pe negru, touchpadul e bine evidențiat, cele mai importante porturi sunt pe stânga și nu cablurile nu vă vor încurca când folosiți un mouse. Chiar dacă nu se poate compara cu anumite serii mai scumpe, acesta vine cu aceleași porturi și tehnologii fără fir. Orice laptop suportă mici îmbunătățiri și nu trebuie să cheltuiți mult dacă vreți să aveți 8GB RAM sau un SSD în loc de hard disc.

Acer TMP259-MG-33MW e unul dintre acele laptopuri care pot fi folosite pentru mediul business deoarece are o construcție solidă, autonomie bună, fiabilitate superioară și tastatură iluminată. Consider că puteau să-l facă mai portabil, pentru că tot mai multe laptopuri de 15 inci au o greutate de 2 kg, dar și mai subțire.

Te-ar mai putea interesa