Acer TravelMate P2 TMP2510-G2-MG-54JN, laptop cu upgrade rapid

Laptopul Acer TravelMate P2 TMP2510-G2-MG-54JN arată mult mai bine decât generația precedentă și se vede pe lateral că are o construcție mai compactă și dotări mai bune. Bineînțeles, un laptop nou are port USB tip C, ecran Full HD, baterie mai bună și un design plăcut. Generația trecută nu avea o greutate de 2.1 kg ca aceasta, plus că era ceva mai groasă și nu prea arăta atât de bine. Hardware-ul acestui laptop e tot mai des întâlnit și v-aș recomanda un mic upgrade, măcar la memoria RAM.

Nu costă mult dacă îl comparăm cu alte laptopuri cu aceleași componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Noul i5-8250U e tot mai popular pentru că îl vedem pe diverse serii și chiar oferă performanțe mai mari decât generație anterioară deoarece are mai multe nuclee. Placa video nu e cu mult mai diferită, însă cea dedicată poate rula și alt tip de conținut, iar aici mă refer la jocuri 3D. Mă refer la GeForce MX130 care are specificații ca și modelul GeForce 920M.

După cum am mai menționat-o de multe ori, un laptop în 2018 trebuie să aibă un ecran Full HD. Dar și porturile USB trebuie să fie de tip USB 3.0 și 3.1 tip C, pentru ca transferul de date să fie cât mai bun. Alte laptopuri oferă și tehnologia Thunderbolt, cu care se poate conecta un monitor suplimentar, încărca laptopul sau transfera rapid fișiere.

Păreri pro și contra

Această serie oferă o autonomie ceva mai bună decât altele pentru a fi luat la locul de muncă sau chiar în oraș. Cam toate laptopurile stau bine la capitolul conectivitate și anumite dotări nu mai sunt prezente pentru că și așa nu le-ați fi folosit. Cred că puteau renunța și la portul USB 2.0 și la cel VGA pentru că sunt altele mult mai utile și care oferă mai multe avantaje.

Acer TMP2510-G2-MG-54JN poate fi upgradat rapid prin îndepărtarea rapidă a unui plastic din partea de jos. Aveți acces ușor la componentele care pot fi înlocuite și aici mă refer la memoria RAM și la hard disc (în caz că vă doriți un SSD).

Te-ar mai putea interesa