Acer TravelMate 8471G-734G32Mn Timeline

Un model de tip Business de la acest producător este acest laptop Acer TravelMate 8471G-734G32Mn Timeline care vine cu procesor Core 2 Duo, 4 giga de RAM, placă video dedicată pentru filme HD și dotări destul de bune. O alternativă ieftină dar fără cititor de amprentă e Acer TM8372T-374G50Mnkk Timeline X. Îl putem include în clasa Business datorită cititorului de amprentă, autonomiei și carcasei destul de solide. Deci un laptop care poate fi luat într-o excursie fără să vă mai faceți grijă de autonomia laptopului (până la 9 ore) pe care puteți viziona filmele preferate și puteți folosi diverse aplicații de tip Office. Acer TravelMate Timeline 8471G-734G32Mn are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este un preț bun pentru un așa tip de notebook în special că se adresează oamenilor de afaceri și nu numai.

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul este unul Intel model Core 2 Duo SU7300 care are o frecvență de 1.3 GHz, FSB 800 MHz, tehnologie 45 nm și cache de 3 MB. Rezoluția ecranului LCD de 14 inci este de 1366 cu 768 pixeli deci numai bună pentru filmele de tip HD. Capacitatea memoriei RAM DDR3 este de 4 giga la 1066 MHz. Trebuie să știți că un upgrade la 8 giga este posibil.

Hardul este unul SATA de 7200 RPM și acesta are un spațiu de stocare de 320 de giga. Placa video este una dedicată dar nu foarte performantă, deci nu v-o recomand dacă vă plac jocuri mai noi. Dar poate reda filme HD adică 720p. Pe partea de multimedia are unitate DVD, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, trei USB-uri 2.0 pentru conectarea diverselor periferice, port VGA pentru conectarea la un monitor, microfon, ieșire audio pentru căști sau sistem audio, mufă RJ-45, Wi-Fi și bluetooth. Deci cam tot ce are nevoie o persoană de afaceri cu mențiunea că un USB 3.0 ar fi fost destul de util.

Păreri pro și contra achiziției

Având în vedere că este un model de tip Business, are sistem de operare Windows 7 licențiat, securitate Kensington, autonomie de până la 9 ore și cititor de amprentă. Din păcate nu are tastatură numerică și USB 3.0. Are un design simplu și ergonomic cu materiale robuste și deci bune.

Concluzie

Un laptop ca acest Acer TravelMate 8471G-734G32Mn Timeline se adresează persoanelor care călătoresc și care necesită un gadget performant și portabil. Nu-l recomand celor pasionați de jocuri sau celor care doresc vizionare unui film Full HD deoarece placa video nu oferă prea multă performață. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa