Acer TravelMate 5742-383G50Mnss

Acest laptop Acer TravelMate 5742-383G50Mnss este unul de tip Office adică nu face parte din categoria celor pentru jocuri, datorită plăcii video integrate. Puteţi juca jocuri flash sau 3D mai vechi de 2009 pe această placă video chiar şi jocuri mai noi gen NFS World sau FIFA, dar sunt puţine jocuri cu cerinţe de sistem mici. În rest arată foarte bine, are procesor i3, 4 giga de RAM, placa video are suport HD pentru filme şi are ecran de tip LED. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care este unul foarte bun.

Poze

Deschis 2
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i3 model 380M care are tehnologie 32nm, cache de 3 MB şi frecvenţă de 2,5 GHz. Ecranul este unul deosebit datorită faptului că este un LCD cu iluminare LED care presupune un contrast mai bun şi un consum redus, şi mai are şi protecţie Anti-Glare (anti-orbire). Acesta are o rezoluţie maximă de 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga la o frecvenţă de 1066 MHz, fiind mai mult decât suficientă. Aceasta poate fi mărită până la 8 giga dar şi aşa 4 giga sunt cam mulţi, deci va trebui să instalaţi un Windows 7 pe 64 de biţi ca să-i vadă pe toţi 4.

Hard disk-ul are o capacitate de 500 de giga la o viteză destul de bună (5400 de rotaţii pe minut) şi este unul performant. Placa video Intel HD Graphics este una dintre cele mai bune din categoria sa datorită suportului HD cu care vine şi a faptului că vine împreună cu procesorul i3. Mai jos am pus un clip să vedeţi cam cum se mişcă în unele jocuri.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii Acer TravelMate 5742-383G50Mnss are unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, trei USB-uri 2.0, port VGA, port HDMI, o ieşire audio, reţea RJ-45 şi Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a acumulatorului este undeva la 3 ore şi ceva, culoare interesantă (argintiu închis), vine cu tastatură numerică şi sistem de operare gratuit (Linpus). Ar mai fi de menţionat faptul că, configuraţia este una foarte bună.

Ca minusuri: pentru iubitorii de jocuri nu prea l-aş recomanda pe acesta dar dacă nu prea vă jucaţi prea des atunci este o alegere foarte bună.

Concluzie

Acest laptop Acer TravelMate 5742-383G50Mnss se adresează celor care vor un portabil de ultimă generaţie iar pentru un astfel de preţ veţi putea beneficia de cea mai bună configuraţie.

Te-ar mai putea interesa